Bimos zit - stahulpen; met 10 jaar garantie op elke zit - stahulp

 

elQuipTM levert het complete programma zit - stahulpen van het merk Bimos

 

Bimos, Stahulp,  Zit - stahulp, Zit - stahulpen

Zit - Stahulp ------ Zit - Stahulpen

elQuipTM levert het complete programma zit - stahulpen van Bimos. elQuipTM heeft een ergonomisch zit - stahulp voor Iedere gebruikerstoepassing in de industriële omgeving en voor ieder budget. Aan zit - stahulpen voor profesionele toepassingen worden speciale eisen gesteld (bijv. ESD - stahulp, natte laboratoria - stahulp, werkplaats - stahulp). Of het nu gaat om onderzoek, ontwikkeling of productiewerk, staand werk is vaak onvermijdelijk. Met een zit - stahulp wissel je zittend en staand werken makkelijk af. Wanneer je langdurig staand werkt, vormt dat een belasting voor je benen en rug. Een stahulp biedt perfecte ondersteuning om je benen en rug te ontlasten. Hierdoor kun je staande activiteiten aangenamer en gezonder uitvoeren. Bovendien zorgt een zit - stahulp voor afwisseling tijdens zittende werkzaamheden.

 

Langdurig staan of zitten kan leiden tot gezondheidsproblemen. Dit uit zich bijvoorbeeld in de vorm van rugklachten of overbelasting. Als je op een Bimos zit - stahulp ‘zit’ of ‘staat’, wordt het bekken voorover gekanteld, waardoor je wervelkolom in een natuurlijke houding komt te staan en er minder spanning ontstaat op je wervelkolom. Hierdoor raak je minder snel vermoeid en kun je langer ontspannen werken. Een stahulp biedt je de juiste ondersteuning bij staande activiteiten. Een Bimos zit - stahulp is in hoogte verstelbaar en daardoor naar wens in te stellen. Een zit - stahulp verlicht de druk op de wervelkolom en beschermt je rug. Daarbij verlicht de kruk de belasting van je benen, waardoor pijn en vermoeidheid tegen worden gegaan.

Een zit - stahulp van Bimos ondersteunt de gebruiker op de stawerkplek zonder het werk te belemmeren. Het assortiment zit - stahulpen varieërt van eenvoudige ondersteuning tot flexibele oplossingen voor de sta - werkplek die een dynamische sta - zithouding vereist. Daarnaast is iedere zit - stahulp ruimtebesparend uitgevoerd en eenvoudig te transporteren.

 

Bij de ontwikkeling van Bimos zit - stahulpen wordt nauw samen gewerkt met mensen uit de praktijk en experts, zoals het Duitse Fraunhoferinstituut en worden de zit - stahulpen in het laboratorium van Bimos langdurig getest, totdat zowel veiligheid als kwaliteit zijn gewaarborgd. De zit - stahulpen van Bimos zijn goedgekeurd volgens de algemene norm voor werkstoelen DIN68877, dragen het GS keurmerk en voldoen aan DIN EN ISO9001. De ESD veilige uitvoeringen van de Bimos zit - stahulpen voldoen tevens aan de IEC61340-5-1 norm.

 

Wij nodigen u uit om u zelf te informeren via deze website of om onze showroom te bezichtigen. Wilt u meer weten over een zit - stahulp neem dan contact op met elQuipTM.

 

Ga naar de Bimos zit - stahulp overzicht pagina: Bimos zit - stahulp overzicht

 

Ga naar de Bimos werkstoelen overzicht pagina: Bimos werkstoelen overzicht

  

Home

 

***** Zit - Stahulp ------ Zit - Stahulpen *****