In hoogte verstelbare werktafels

 

elQuipTM levert Duitse kwaliteit werktafels van de merken Flexiline®, Erfi en Freestand bureaus

 

 

Introductie: In hoogte verstelbare werktafels en bureaus

 

De grotere focus op ergonomie heeft ertoe geleid dat veel organisaties voor hun werknemers op zoek zijn naar werktafels die minder vermoeidheid en gezondheids klachten veroorzaken. Absentie als gevolg van nek- of rugklachten en andere werkgerelateerde aandoeningen is duur en vraagt om innovatieve oplossingen om de efficiëntie op peil en het werk aantrekkelijk te houden. De laatste ontwikkelingen op ergonomisch gebied laten zien dat juist de afwisseling van staand en zittend werk veel klachten voorkomen of beperken. Flexibele aanpassing met in hoogte verstelbare werktafels of bureaus vormt een cruciaal onderdeel van de oplossing. 

 

In hoogte verstelbare werktafel

Evolutie in het werk tot in gebruik name van in hoogte verstelbare werktafels

 

Werknemers die diensten draaien achter een industrieële werktafel of werken achter een bureau, zijn normaal niet van dezelfde bouw of even groot. Daarom is een op de persoon afgestemde hoogte verstelling van het werktafelblad of bureaublad noodzakelijk om de optimale ergonomie te bewerkstelligen.

In hoogte verstelbare werktafels en bureaus verbeteren de ergonomie voor werknemers. Deze kunnen ook LEAN-processen verbeteren bij assemblage- en verpakkingslijnen en zelfs voor een veilige werkomgeving zorgen rondom ESD-werktafels. Ook voor R&D of ontwikkelafdelingen bieden in hoogte verstelbare werktafels de oplossing voor afwisselend staand en zittend te kunnen werken.

 

Flexiline In hoogte verstelbare werktafels

 

Flexiline in hoogte verstelbare werktafel (esd)     Flexiline in hoogte verstelbare werktafel met meetopstand (esd)

Twee voorbeelden van in hoogte verstelbare werktafels van het modulaire Flexiline werktafel concept.

 

Standaard zijn Flexiline werktafels in hoogte verstelbaar zonder meer kosten voor alle modellen van 60cm tot 200cm breed en voor elke werkbladdiepte ongeacht de werktafelconfiguratie. Flexiline in hoogte verstelbare werktafels (breedte 90cm tot 200cm) hebben standaard een werkbladhoogte instelbereik van 72cm - 92cm of 76cm - 106cm afh van het frame type. Indien de Flexiline werktafel wordt voorzien van elektrische hoogte verstelling levert dit een werktafel in hoogte verstelbaar op met een verstelbereik van 72cm - 102cm of 76cm - 116cm. De optie elektrische hoogte verstelling kan zowel direct bij levering geïnstalleerd worden als ook later worden gemonteerd, indien bijv een veranderde gebruiksbehoefte dit noodzaakt.

 

Flexiline in hoogte verstelbare werktafels kunnen worden afgestemd voor de werkpositie behoeftes van de individuele werknemer. Met de optie van de traploze elektrische hoogteverstelling kunnen de in hoogte verstelbare werktafels van Flexiline variërend gebruikt worden tussen zittend en staand werk. Ook standaard is de C-frame constructie met de tafelbenen aan de buitenrand van de tafel zodat de beschikbare vrije beenruimte maximaal is. In de basis zijn daarmee de Flexiline in hoogte verstelbare werktafels optimaal ergonomisch uitgevoerd.

 

De Flexiline elektrisch in hoogte verstelbare werktafel is uitgerust met twee hefmotoren van het merk Linak. Deze motoren hebben een gecombineerd hefvermogen van 3200N (ca 325 kGf). Linak biedt diverse bedieningspanelen van een simpele hoog/laag knop, een paneel met geheugens en display tot intelligente bedieningspanelen met werkhouding coaching/advies voor een dynamische zit-sta werkomgeving. Voorts zijn er opties voor verbinding met PC-omgeving of via Blue-Tooth met Tablets of Telefoon. Vervolgens kan gebruik gemaakt worden van intelligente Apps voor bediening maar ook voor lichaams houding/conditie coaching.

 

Kortom de Flexiline werktafels bieden vele mogelijkheden; van een werkplek waarbij snel de werkhoogte aanpast kan worden aan de persoonlijke behoefte tot het realiseren van een moderne ergonomische dynamische werkomgeving passend bij het “nieuwe” werken. Flexiline werktafels zijn uitgerust met C-poten voor optimale ergonomie qua beenruimte en minimale hinder van tafelpoten.

 

 Flexiline in hoogte verstelbare werktafel

Nog een voorbeeld van een in hoogte verstelbare werktafel van het modulaire Flexiline werktafel concept.

 

(Elke Flexiline configuratie van een in hoogte verstelbare werktafel is ook in ESD-veilige uitvoering verkrijgbaar)

Klik op Flexiline in hoogte verstelbare werktafels voor meer informatie of neem contact op met elQuipTM. U kunt ook onze showroom in Maarheeze bezoeken voor een demo van deze in hoogte verstelbare werktafel.

 

 

Erfi werktafels

 

Naast haar eigen merk Flexiline is elQuip ook dealer van het Duitse werktafel merk erfi. erfi produceert 4 poots aluminium werktafels welke stijlvol zijn ontworpen en in een zeer veel uitvoeringen leverbaar zijn inclusief erfi inbouw elektronica. Uiteraard zijn ook optioneel de erfi werktafels in hoogte verstelbaar leverbaar met hydraulische hoogte verstelling.

 

elneos connect in hoogte verstelbare werktafel

Voorbeeld van een in hoogte verstelbare werktafel van het modulaire Erfi werktafel concept. 

 

(Elke configuratie van een in hoogte verstelbare werktafel van erfi is ook in ESD-veilige uitvoering verkrijgbaar) 

Klik op erfi werktafels voor meer informatie of neem contact op met elQuipTM. U kunt ook onze showroom in Maarheeze bezoeken voor een demo van deze in hoogte verstelbare werktafel.

 

 

 

Freestand bureaus of werktafels in hoogte verstelbaar

 

Naast de erfi en Flexiline werktafels levert elQuip voor de kantoor omgeving ook de Freestand bureau / werktafel in hoogte verstelbaar. De Freestand is een zit sta bureau tafel welke ook als Flexwerk-bureau of als vergadertafel ingezet kan worden. Deze elektrisch in hoogte verstelbare werktafel is in vele afmetingen beschikbaar met diverse blad opties en heeft een blad hoogte instel bereik van 65 tot 125cm.

 

Freestand in hoogte verstelbare werktafel - in hoogte verstelbaar bureau

Voorbeeld van een in hoogte verstelbare werktafel / bureau van het Freestand werktafel concept.

 

Klik op Freestand in hoogte verstelbaar bureau of tafel voor meer informatie of neem contact op met elQuipTM. U kunt ook onze showroom in Maarheeze bezoeken voor een demo van deze in hoogte verstelbare werktafel / bureau.

 

Home

 

***** Flexiline en erfi in hoogte verstelbare werktafels - Freestand bureaus of werktafels in hoogte verstelbaar *****