In hoogte verstelbare werktafels

 

elQuipTM levert in hoogte verstelbare werktafels van Duitse kwaliteit.

Wij bieden werktafels van de merken Flexiline®, Erfi en Freestand.

 

Verstelbare werktafels onmisbaar voor een gezonde werkplek

Ergonomie speelt een steeds grotere rol bij het creëren van een gezonde werkomgeving. Door de werkplek goed in te richten wordt absentie als gevolg van nek-, rugklachten of een verkeerde houding voorkomen. De laatste ontwikkelingen op ergonomisch gebied laten zien dat de afwisseling van dynamisch werken oftewel staand en zittend werk hier een positieve invloed op heeft. In hoogte verstelbare werktafels zijn een onmisbaar onderdeel van een gezonde en ergonomische werkplek. Houd de efficiëntie op peil en het werk aantrekkelijk met de verstelbare werktafels van elQuip.

 

In hoogte verstelbare werktafels

Evolutie in het werk tot in gebruikname van in hoogte verstelbare werktafels

 

Werknemers die diensten draaien achter een industriële werktafel of werken achter een bureau, zijn meestal niet van dezelfde bouw of grootte. Daarom is een op de persoon afgestemde werkplek noodzakelijk om de optimale ergonomie te bewerkstelligen. Dat kan heel eenvoudig met in hoogte verstelbare werktafels of in hoogte verstelbare bureau’s.

Verstelbare tafels verbeteren de ergonomie voor werknemers. Deze werktafels kunnen ook LEAN-processen verbeteren bij assemblage- en verpakkingslijnen. En ook voor een veilige werkomgeving zorgen bij ESD-werktafels. Tevens bieden in hoogte verstelbare werktafels voor ontwikkel- en R&D afdelingen de oplossing om afwisselend staand en zittend te kunnen werken 

In hoogte verstelbare werktafels van Flexiline

elQuip biedt verstelbare werktafels aan van het merk Flexline. Flexiline in hoogte verstelbare werktafels kunnen worden afgestemd op de werkpositie behoeften van de individuele werknemer. De werktafels van Flexline hebben een traploze elektrische hoogteverstelling, zodat zij variërend gebruikt kunnen worden voor zittend en staand werk. Daarnaast hebben zij standaard een C-frameconstructie met de tafelpoten aan de buitenrand van de tafel. Door deze constructie is de beschikbare vrije beenruimte maximaal. De Flexline werktafels zijn in de basis optimaal ergonomisch uitgevoerd.

 

Eigenschappen van Flexline verstelbare werktafels

Alle Flexline modellen van 60 cm tot 200 cm breed zijn standaard in hoogte verstelbaar voor elke werkbladdiepte ongeacht de werktafel configuratie. Flexiline in hoogte verstelbare werktafels van 90 cm tot 200 cm breed hebben een standaard werkbladhoogte instelbereik van 72 cm tot 92 cm of 76 cm tot 106 cm afhankelijk van het frametype.

Indien de Flexiline werktafel wordt voorzien van elektrische hoogteverstelling, heeft de in hoogte verstelbare werktafel een verstelbereik van 72 cm tot 102 cm of 76 cm tot 116 cm. De optie om de verstelbare werktafel te voorzien van elektrische hoogteverstelling kan direct bij levering worden geïnstalleerd, maar ook later alsnog worden gemonteerd. 

 

Flexiline in hoogte verstelbare werktafel (esd)     Flexiline in hoogte verstelbare werktafel met meetopstand (esd)

Twee voorbeelden van in hoogte verstelbare werktafels van het modulaire Flexiline werktafel concept.

 

Flexline verstelbare tafels

Flexiline elektrisch verstelbare werktafels zijn uitgerust met twee hefmotoren van het merk Linak. Deze motoren hebben een gecombineerd hefvermogen van 3200N (ca 325 kGf). Linak biedt diverse bedieningspanelen. Een simpele hoog/laag knop, een paneel met geheugenfunctie en display of intelligente bedieningspanelen met advies en coaching voor een dynamische zit-sta werkomgeving.

Daarnaast zijn er opties voor om een verbinding te maken met een PC of Tablets en Telefoon via Bluetooth. Met deze functie kan de werktafel gekoppeld worden aan intelligente Apps voor bediening, maar ook voor advies voor de ideale werkhouding.

Flexiline verstelbare werktafels bieden vele mogelijkheden; van een werkplek waarbij snel de werkhoogte aanpast kan worden aan de persoonlijke behoefte tot het realiseren van een moderne ergonomische werkomgeving passend bij het “nieuwe” werken.

Elke Flexiline configuratie van een in hoogte verstelbare werktafel is ook in ESD-veilige uitvoering verkrijgbaar. De ESD uitvoering van de Flexiline in hoogte verstelbare werktafel is voorzien van volume geleidende werkbladen welke niet alleen voldoen aan de norm IEC61340-5-1, maar meer ESD veiligheid bieden dan oppervlakte geleidend bladen. Download de white paper ‘Volume vs. oppervlakte geleiding’ voor meer informatie.

Lees meer over de verstelbare werktafels van Flexiline of neem contact op met elQuip. Wij ontvangen u graag in onze showroom in Maarheze voor een demonstratie van onze producten.

 

 Flexiline in hoogte verstelbare werktafel

Nog een voorbeeld van een in hoogte verstelbare werktafel van het modulaire Flexiline werktafel concept.

 

 

 

Erfi verstelbare werktafels

Naast haar eigen merk Flexiline is elQuip ook dealer van het Duitse werktafel merk Erfi.
Erfi produceert 4-poots aluminium werktafels welke stijlvol zijn ontworpen en in een zeer veel uitvoeringen leverbaar zijn inclusief Erfi inbouw elektronica. Uiteraard heeft ook dit merk in hoogte verstelbare werktafels. De Erfi verstelbare werktafel wordt geleverd met hydraulische hoogteverstelling. Elke Erfi configuratie van een in hoogte verstelbare werktafel is ook in ESD-veilige uitvoering verkrijgbaar. Vind meer informatie over de Erfi werktafels of neem contact op met het team van elQuip.

 

elneos connect in hoogte verstelbare werktafel

Voorbeeld van een in hoogte verstelbare werktafel van het modulaire Erfi werktafel concept. 

 

 

 

Freestand bureaus of werktafels in hoogte verstelbaar

Speciaal voor de kantooromgeving heeft elQuip ook Freestand bureaus in haar assortiment.

De Freestand is een zit sta bureau tafel welke ook als Flexwerk-bureau of als vergadertafel kan worden gebruikt. Deze elektrisch in hoogte verstelbare werktafel is in vele afmetingen verkrijgbaar met diverse blad opties. Voor het blad hebben Freestand bureaus een hoogte instelbereik van 65 cm tot 125 cm.

Wilt u meer weten over de voordelen van in hoogte verstelbare bureaus of specifiek over het elektrisch verstelbare Freestand bureau? Kom langs in onze showroom voor een demo of neem direct contact met ons op.

 

Freestand in hoogte verstelbaar bureaus

Verstelbare bureaus van Freestand.

 

 

Werktafels van elQuip voor een gezonde werkomgeving

Wilt u ook een ergonomisch verantwoorde werkplek voor u of uw werknemers? Begin bij de basis en voorzie de werkplekken van in hoogte verstelbare werktafels. Wij van elQuip voorzien u graag van advies. Neem gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom.

  

 

 

Handelsmerken van elQuip

 elQuip leverancier van in hoogte verstelbare werktafels Flexiline in hoogte verstelbare werktafel Logo Bimos 194x51 erfi in hoogte verstelbare werktafel
bkprecisionlogo Logo Desco 345x60 Logo Ersa 221x62  Freestand in hoogte verstelbare werktafel