In hoogte verstelbare werktafels

 

elQuipTM levert Duitse kwaliteit werktafels van de merken Flexiline®, Erfi en Freestand

 

Flexiline in hoogte verstelbare werktafel (esd)     Flexiline in hoogte verstelbare werktafel met meetopstand (esd)

 

Flexiline In hoogte verstelbare werktafels

Standaard zijn Flexiline werktafels in hoogte verstelbaar zonder meer kosten voor alle modellen van 60cm tot 200cm breed en voor elke werkbladdiepte ongeacht de werktafelconfiguratie. Flexiline in hoogte verstelbare werktafels hebben standaard een werkbladhoogte instelbereik van 72cm - 92cm. Indien de Flexiline werktafel wordt voorzien van elektrische hoogte verstelling levert dit een werktafel in hoogte verstelbaar  op met een verstelbereik van 72cm - 102cm. Optioneel kan bij de Flexiline in hoogte verstelbare werktafels ook voor een verstelbereik van 76cm - 116cm gekozen worden. De optie elektrische hoogte verstelling kan zowel direct bij levering geïnstalleerd worden als ook later worden gemonteerd, indien bijv een veranderde gebruiksbehoefte dit noodzaakt.

 

Flexiline in hoogte verstelbare werktafels kunnen worden afgestemd voor de werkpositie behoeftes van de individuele werknemer. Met de optie van de traploze elektrische hoogteverstelling kunnen de in hoogte verstelbare werktafels van Flexiline variërend gebruikt worden tussen zittend en staand werk. Ook standaard is de C-frame constructie met de tafelbenen aan de buitenrand van de tafel zodat de beschikbare vrije beenruimte maximaal is. In de basis zijn daarmee de Flexiline in hoogte verstelbare werktafels optimaal ergonomisch uitgevoerd.

 

De Flexiline elektrisch in hoogte verstelbare werktafel is uitgerust met twee hefmotoren van het merk Linak. Deze motoren hebben een gecombineerd hefvermogen van 3200N (ca 325 kGf). Linak biedt diverse bedieningspanelen van een simpele hoog/laag knop, een paneel met geheugens en display tot intelligente bedieningspanelen met werkhouding coaching/advies voor een dynamische zit-sta werkomgeving. Voorts zijn er opties voor verbinding met PC-omgeving of via Blue-Tooth met Tablets of Telefoon. Vervolgens kan gebruik gemaakt worden van intelligente Apps voor bediening maar ook voor lichaams houding/conditie coaching.

 

Kortom de Flexiline werktafels bieden vele mogelijkheden; van een werkplek waarbij snel de werkhoogte aanpast kan worden aan de persoonlijke behoefte tot het realiseren van een moderne ergonomische dynamische werkomgeving passend bij het “nieuwe” werken. Flexiline werktafels zijn uitgerust met C-poten voor optimale ergonomie qua beenruimte en minimale hinder van tafelpoten.

 

Klik op Flexiline in hoogte verstelbare werktafels voor meer informatie of neem contact op met elQuipTM. U kunt ook onze showroom in Maarheeze bezoeken voor een demo van deze in hoogte verstelbare werktafel.

 

 

Erfi In hoogte verstelbare werktafels

 

Naast haar eigen merk Flexiline is elQuip ook dealer van het Duitse werktafel merk erfi. erfi produceert 4 poots aluminium werktafels welke stijlvol zijn ontworpen en in een zeer veel uitvoeringen leverbaar zijn inclusief erfi inbouw elektronica. Uiteraard zijn de erfi tafels optioneel met hydraulische verstelling ook als in hoogte verstelbare werktafels verkrijgbaar.

 

elneos connect in hoogte verstelbare werktafel

 

Klik op erfi in hoogte verstelbare werktafels voor meer informatie of neem contact op met elQuipTM. U kunt ook onze showroom in Maarheeze bezoeken voor een demo van deze in hoogte verstelbare werktafel.

 

Freestand bureaus of werktafels in hoogte verstelbaar

 

Naast de erfi en Flexiline werktafels kan elQuip ook de Freestand in hoogte verstelbare werktafels leveren voor de kantoor omgeving. De Freestand is een zit sta bureau tafel welke ook als Flexwerk-bureau of als vergadertafel ingezet kan worden. Deze elektrisch in hoogte verstelbare werktafel is in vele afmetingen beschikbaar met diverse blad opties en heeft een blad hoogte instel bereik van 65 tot 125cm.

 

Freestand in hoogte verstelbare werktafel - bureau

 

Klik op Freestand in hoogte verstelbare tafel of bureau voor meer informatie of neem contact op met elQuipTM. U kunt ook onze showroom in Maarheeze bezoeken voor een demo van deze in hoogte verstelbare werktafel / bureau.

 

Home

 

***** Flexiline en erfi in hoogte verstelbare werktafels - Freestand bureaus of werktafels in hoogte verstelbaar *****