Bimos Laboratorium werkstoelen; met 10 jaar garantie op iedere laboratorium werkstoel

 

elQuipTM levert het complete programma laboratorium-werkstoelen van het merk Bimos

 

Laboratorium werkstoel, laboratorium werkstoelen

Lab werkstoel --- Lab stoel --- Laboratorium werkstoel --- Laboratorium stoel --- Laboratoriumwerkstoel --- Laboratoriumstoel

elQuipTM levert het complete programma Bimos laboratorium werkstoelen. elQuipTM heeft ergonomisch Bimos laboratorium stoelen voor Iedere gebruikers toepassing in de laboratorium omgeving en voor ieder budget. Aan een laboratorium werkstoel voor natte laboratoria worden speciale eisen gesteld. Hygiënisch, flexibel, compact – er is geen ander werkgebied waar de eisen die aan de uitrusting worden gesteld zo hoog zijn als in een laboratorium. Laboratoriumstoelen van Bimos zijn niet alleen afgestemd op de typische lichaamshoudingen voor dit werk, bijvoorbeeld het voorovergebogen zitten bij microscoperen. Deze stoelen zijn gemaakt volgens een geheel eigen Hygienic Design en zijn compact vormgegeven. Alle Bimos laboratorium werkstoel instellingen zijn flexibel en gebruiksvriendelijk.

Bij de ontwikkeling van Bimos laboratorium werkstoelen wordt nauw samen gewerkt met mensen uit de praktijk en experts, zoals het Duitse Fraunhoferinstituut en worden de werkstoelen in het laboratorium van Bimos langdurig getest, totdat zowel veiligheid als kwaliteit zijn gewaarborgd. De laboratorium werkstoelen van Bimos zijn goedgekeurd volgens de algemene norm voor werkstoelen DIN68877, dragen het GS keurmerk en voldoen aan DIN EN ISO9001. De ESD veilige uitvoeringen van de Bimos laboratorium werkstoelen voldoen tevens aan de IEC61340-5-1 norm.

Wij nodigen u uit om u zelf te informeren via deze website of om onze showroom te bezichtigen. Wilt u meer weten over laboratorium werkstoelen of laboratorium stoelen neem dan contact op met elQuipTM.

Ga naar het Bimos werkstoelen overzicht: Bimos werkstoelen overzicht

 

Ga naar het Bimos laboratorium werkstoel overzicht: Bimos laboratorium werkstoel overzicht

 

Home

 

Lab werkstoel --- Lab stoel --- Laboratorium werkstoel --- Laboratorium stoel --- Laboratoriumwerkstoel --- Laboratoriumstoel