Bimos industriële werkstoelen; met 10 jaar garantie op iedere industriële werkstoel

 

elQuipTM levert het complete programma industriële stoelen van het merk Bimos

 

Industriële werkstoel, industriële werkstoelen

Industriële werkstoel ------ Industriële stoelen

elQuipTM levert het complete programma industriële werkstoelen van Bimos. elQuipTM heeft een ergonomisch industriële werkstoel voor Iedere gebruikers toepassing in de industriële omgeving en voor ieder budget. Aan industriële stoelen voor productieafdelingen, laboratoria of cleanrooms worden speciale eisen gesteld. Een industriële werkstoel in deze omgevingen moet niet alleen de grootst mogelijke bewegings- en werkruimte combineren met optimale ergonomie, maar zich ook onderscheiden door duurzaamheid. Alleen zo zijn de industriële werkstoelen ook bestand tegen de sterkste invloeden van buitenaf. Met hun anatomische vormgeving, flexibele, verwisselbare bekleding en onverwoestbare materialen zijn de industriële werkstoelen van Bimos dé zitoplossing voor productieafdelingen, laboratoria of cleanrooms.

 

Bij de ontwikkeling van Bimos industriële stoelen wordt nauw samen gewerkt met mensen uit de praktijk en experts, zoals het Duitse Fraunhoferinstituut en worden de werkstoelen in het laboratorium van Bimos langdurig getest, totdat zowel veiligheid als kwaliteit zijn gewaarborgd. De industriële stoelen van Bimos zijn goedgekeurd volgens de algemene norm voor werkstoelen DIN68877, dragen het GS keurmerk en voldoen aan DIN EN ISO9001. De ESD veilige uitvoeringen van de Bimos industriële werkstoelen voldoen tevens aan de IEC61340-5-1 norm. Bimos geeft op elke industriële werkstoel 10 jaar garantie. ook elQuip geeft op iedere industriële werkstoel de zelfde garantie.

 

Wij nodigen u uit om u zelf te informeren via deze website of om onze showroom te bezichtigen. Wilt u meer weten over industriële werkstoelen neem dan contact op met elQuipTM.

 

Ga naar het complete Bimos werkstoelen overzicht: Werkstoelen overzicht

 

Ga naar het Bimos industriële werkstoelen overzicht: Industriële werkstoelen overzicht

 

Home

 

***** Industriële werkstoel ------ Industriële stoelen *****