Elektro werktafels

 

elQuipTM levert elektro werktafels van de merken Flexiline en erfi (made in Germany)

 

Flexiline elektro werktafels

Elektro werktafels

elQuipTM levert een breed assortiment elektro werktafels van de merken Flexiline en erfi voor uiteenlopende toepassingen, van assemblage tafel tot motoren-testbank. Onze elektro werktafels zijn standaard in hoogte instelbaar (bereik 20 to 40 cm), standaard voorzien van integrale elektrificatie mogelijkheden (één en 3 fase) en kunnen worden uitgerust met een breed scala aan accessoires. Zo kan de specifieke uitvoering van elke werktafel precies worden afgestemd op de wensen en eisen van de individuele gebruiker. Erfi produceert uitsluitend 4 poots aluminium werktafels in elke bedenkbare configuratie dus ook als elektro werktafel.

 

Wij leveren elektro werktafels die zijn uitgerust met z.g. C-poten. Dit garandeert de gebruiker optimale beenvrijheid en ergonomisch comfort. Ook wanneer belastbaarheid en stabiliteit doorslaggevend zijn, bieden onze elektro werktafels de perfecte oplossing. Flexiline tafels kunnen ook eenvoudig als elektrisch hoogte verstelbare werktafels worden uitgevoerd en erfi tafels als elektrisch-hydraulisch hoogte verstelbare aluminium werktafels.

 

Bij het werken met elektra is een goede verlichting essentieel. Daarom levert elQuipTM op elke elektro werktafel specifiek ontwikkelde LED verlichting voor de onderbouw en optioneel portaalverlichting waarmee tot ruim 3000 Lux op de werkplek verkregen kan worden. Daarnaast levert elQuipTM losse schaararmlampen, met of zonder vergrotingsloep.

  

Onze ESD-veilige werktafels zijn uiteraard conform de IEC 61340-5-1 en als extra voorzien van "volume geleidende" werkbladen. De volume geleidende bladen van de Flexiline ESD werktafels zijn aan de onderzijde geaard op meer dan 10 plaatsen zodat een elektrostatische ontlading op het oppervlak effectief en lokaal wordt afgevoerd naar de onderzijde van het blad. Bij een oppervlakte geleidend blad zal de elektrostatische lading zich over het oppervlak naar een aardpunt verplaatsen waarbij elektronica borden die zich op het tafelblad bevinden alsnog in aanraking kunnen komen met potentiaal verschillen veroorzaakt door de passerende elektrostatiche lading. Hoewel een ESD-veilige werktafel met oppervlakte geleidend blad kan voldoen aan de IEC-norm betekent dit nog niet dat uw elektronica optimaal beschermd is. De IEC-norm mbt een ESD-veilige werktafel spreekt alleen over eenvoudige te bepalen oppervlakte en aardings weerstanden ofwel indirect over het tijdsbestek nodig voor de afvoer van een bepaalde hoeveelheid elektrostatische lading maar niet over hoe dit optimaal gerealiseerd kan worden ter bescherming van uw elektronische schakelingen die op het blad van een ESD-veilige werktafel kunnen liggen. Door een goede dissipatieve waarde gekoppeld aan een zeer homogene afleidweerstand zijn onze volume geleidende werkbladen superieur voor ESD-veilige tafels.

 

Bij de keuze voor een werktafel voor de elektro branche is het belangrijk om ook rekening te houden met de omgevingsfactoren voor een veilige werkplek. Hieronder verstaan we oa het toepassen van ergonomische werkstoelen, van een Anti fatigue vloermat, en het gebruik van werkschoenen

 

Op basis van onze brede ervaring in werkplaatsinrichting kunnen wij u voorzien van deskundig advies om de meest geschikte en meest economische oplossing te vinden.

 

Als eerste stap nodigen wij u uit om u zelf te informeren via deze website of om onze showroom te bezichtigen. Neem contact op met elQuipTM .

 

Home          Flexiline elektro werktafels          erfi aluminium werktafels

 

***** Elektro werktafels *****