elQuip levert voor elke Flexwerkplek een zit sta bureau of in hoogte verstelbaar bureau met bijpassende bureaustoel of stahulp

 

Freestand zit sta bureau, elektrisch verstelbaar bureau, in hoogte verstelbaar bureau voor de flexwerkplek

 

Flexwerkplek met Zit sta bureau of in hoogte verstelbaar bureau                   Direct door naar de web-winkel

 

Voor veel mensen geldt dat ze langdurig in dezelfde houding werken waardoor ze een verhoogde kans op problemen zoals hart&vaat ziektes, RSI (KANS) en rugklachten hebben. Langdurig in dezelfde houding werken leidt ook tot concentratieverlies en daarmee productiviteits verlies naast verminderd werkplezier. Een elektrisch verstelbaar zit sta bureau of in hoogte verstelbaar bureau is een perfect hulpmiddel om een ergonomische dynamische werksituatie te creëren en de boven genoemde problematiek effectief tegen te gaan. Een Freestand zit sta bureau of in hoogte verstelbaar bureau is eenvoudig elektrisch verstelbaar in hoogte, waardoor u zittend en staand werken snel kunt afwisselen. Vooral het afwisselen van de werkhouding is uiterst belangrijk en het gebruik van goed ingestelde bureaus, stoelen en ergonomische hulpmiddelen kan veel schade voorkomen. Een actieve dynamische werkhouding draagt tevens bij aan sterkere spieren en gezondere gewrichten. 

Zit sta werkplekken of flexwerkplekken met een elektrisch verstelbaar bureau en ergonomische zit ondersteuning (stoelen en stahulpen) zijn dus het antwoord op het steeds verder toenemende aantal werk gerelateerde klachten. Arbo diensten zijn duidelijk in hun advies en in de praktijk blijkt de effectiviteit. Ergonomen benadrukken dat het gezond is om 20% van de effectieve werktijd te staan eventueel ondersteund. In Scandinavische landen zijn daarom ruim 70% van de werkplekken inmiddels als zit sta uitgevoerd (dmv elektrisch verstelbaar bureau). Nog een bijkomend voordeel is dat staand vergaderen aan sta zit bureau's moeizame langdurige vergaderingen voorkomt oa door een verbeterde concentratie.

 

Flexwerkplek

Een elektrisch verstelbaar zit sta bureau of in hoogte verstelbare bureau is ook ideaal geschikt voor de inrichting van een flexwerkplek, omdat de hoogte van het zit sta bureau door iedere gebruiker snel en eenvoudig afgestemd kan worden (eventueel gebruik makend van geheugen functies). Tevens levert een elektrisch verstelbaar zit sta bureau in de flexwerkplek omgeving de bijbehorende ergonomische voordelen op van de mogelijkheid een actieve dynamische werkhouding te bezigen. Voor alle werkomgevingen zijn ergonomische stoelen en sta-hulpen leverbaar.

 

Als consument kunt u voor de thuis situatie naast het genoemde OMT Freestand en Linkak Desk frame zit-sta tafel meubilair ook zeer scherp geprijsde zit-sta tafels en zit-sta bureau's kopen van het merk "smart-table" via Welquip BV (een dochter onderneming naast elQuip). Ga hiervoor naar Welquip.nl

 

elQuip levert voor de kantooromgeving een Freestand elektrisch in hoogte verstelbaar bureau ofwel zit sta bureau en tevens bij behorende zit stahulpen, flex krukken en bureaustoelen van het merk Interstuhl. Als onderdeel van het Freestand leverprogramma is er ook coachende software beschikbaar (App: Life stand Fitness Coach) welke gedurende de werkdag aangeeft hoe de werkhouding aan te passen voor een gezonde cyclus tussen een staande en zittende positie op basis van persoonlijke fitness doelen. Deze software geeft oa. ook aan hoeveel calorieën er verbrand zijn plus diverse statistische informatie.

De Freestand elektrisch verstelbaar bureau / in hoogte verstelbaar bureau / zit sta bureau en diverse werkstoelen / kantoorstoelen staan opgesteld in onze showroom. Gedurende werkdagen zijn wij tijdens kantoor uren open en kunt u deze producten zien en uit proberen.

Hieronder kunt u de folder van de Freestand 9029 tafel downloaden.

Downloads:
pdf

Freestand_9029

  • Created: donderdag 22 maart 2018 14:27
  • Version:
  • License:
  • Size: 2.09 MB
  • Download

 

 

Naast Freestand levert elQuip voor industriële werkplekken elektrisch in hoogte verstelbare werktafels van de merken Flexiline en erfi aangevuld met bureaustoelen, zit stahulpen en Flex krukken van het merk Prosedia (onderdeel van het Duitse Interstuhl).

De merken Flexiline en Freestand worden geproduceerd door het Duitse OMT gespecialiseerd in metalen kantoormeubel delen. Zowel OMT als Interstuhl zijn ieder op hun werkgebied de grootste producenten van Europa en garanderen de hoogste kwaliteit, hetgeen zich reflecteert in de garantie voorwaarden. Zo produceert OMT bijv ook voor het kwaliteitsmerk Ahrend.

 

 

elQuip levert werkplekinrichtingen aan:

Industriële organisaties, Productiebedrijven, Servicebedrijven,

 Defensie, Onderwijs, Laboratoria, Ziekenhuizen, Overheid, etc.

 

elQuip verkoopt uit voorraad het Flexwerkplek en Zit Sta bureau merk: Freestand

Home

 

***** Flexwerkplek - zit sta bureau - elektrische verstelbaar bureau - in hoogte verstelbaar bureau *****