elQuipTM levert het complete programma werkstoelen van het merk Bimos.

Veilige ergonomische werkstoelen, stahulpen en ergonomische krukken voor iedere gebruikerstoepassing in de professionele werkomgeving en voor ieder budget.

Ergonomische werkstoel categorieën: Productie werkplaatsstoel, ESD stoel, Laboratorium stoel, Cleanroom stoel, stahulp en ergonomische kruk

 

Bimos ergonomische werkstoel: werkplaatsstoel, ESD stoel, Laboratoriumstoel, Cleanroom stoel, stahulp, ergonomische kruk

 

Het Duitse Bimos is de grootste industriële zitoplosser van Europa en staat voor innovatief, degelijk, ergonomisch en milieuvriendelijk. Bimos stoelen zijn van top kwaliteit in ieder opzicht en daarom geeft Bimos 10 jaar garantie. De ergonomische werkstoelen van Bimos vinden hun toepassing in productie-omgevingen, cleanrooms, ESD-werkplaatsen en laboratoria waar óók hoge eisen worden gesteld.

Op deze website staan alle bimos-stoelen overzichtelijk gepresenteerd, inclusief brochures, certificaten, etc. Ons veelzijdige aanbod wordt daarmee snel duidelijk. Daarnaast kunnen we veel stoelen aanpassen aan de wensen van de gebruiker. Er is ook een perfecte zitoplossing voor uw werkplek, u moet uw ergonomische werkstoel alleen nog vinden en deze site is daarvoor dé plek!

 

Direct naar de Bimos overzicht pagina: Bimos Werkstoelen Overzicht

 

Meer informatie over Bimos ergonomische werkstoel categorieën: werkplaatsstoel, ESD stoel, Laboratorium stoel, Cleanroom stoel, stahulp en ergonomische kruk

WERKPLAATSSTOEL voor ALGEMEEN GEBRUIK en PRODUCTIE WERKSTOELEN

Goede werkstoelen kunnen worden aangepast aan de omgeving, omdat elke werkomgeving haar eigen uitdagingen kent. Dat geldt met name voor werkplekken op productieafdelingen met de specifieke omstandigheden die daarbij horen. Een ergonomische werkstoel of werkplaatsstoel van Bimos combineert maximale bewegingsvrijheid, optimale ergonomie en uitgebreide aanpassingsmogelijkheden met de grootst mogelijke robuustheid. Van de anatomische vormgeving van de zitting en rugleuning tot gemakkelijk verwisselbare bekleding en materialen die ook bestand zijn tegen de meest veeleisende omstandigheden, zoals vet, wegspringende vonken en spaanders: Een ergonomische werkstoel / werkplaatsstoel of ergonomische kruk van Bimos is een perfect doordachte zitoplossing. Bimos heeft naast de werkplaatsstoel modellen ook een ergonomische kruk voor gebruik in de werkplaatsomgeving. Bovendien voldoet deze niet alleen aan de noodzakelijke normen, maar zijn ze ontwikkeld in nauwe samenwerking met wetenschappelijke instituten, bedrijfsartsen en andere specialisten uit de praktijk.
Productie werkstoel en werkplaatsstoel model namen: Neon, Sintec, Nexxit, All-in-one, Isitec en Unitec.
 

ESD STOELEN

Elektrostatische ontlading kan aanzienlijke schade veroorzaken in de steeds kleiner en gevoeliger wordende micro-elektronische componenten. Voor een halfgeleider is een ontlading vergelijkbaar met een blikseminslag. ESD stoelen moeten daarom voorkomen dat voorwerpen en personen op werkplekken in de elektronische industrie statische lading opwekken en moeten deze veilig kunnen afleiden. ESD stoelen van Bimos bieden allround bescherming: De geleidende comfortbekleding, geleidend gecoate stalen onderdelen, volumegeleidbare kunststoffen, wielen en glijders en algehele afleiding van de ESD stoel vormen een betrouwbaar totaalsysteem. Dit voldoet niet alleen aan de gangbare normen, maar ook aan de hoge eisen van de dagelijkse praktijk. Een ESD stoel van Bimos is tevens een ergonomische werkstoel die voldoet aan de moderne ergonomie normen. Bimos heeft naast de ESD stoel modellen ook een ESD-veilige ergonomische kruk.
ESD werkstoel model namen: Neon, Sintec, Nexxit, Basic, Unitec en Labsit
 
LABORATORIUMSTOELEN
Werkstoelen in een laboratorium staan voor grote uitdagingen. Die zijn niet te vergelijken met die van andere werkplekken. Naast de allerhoogste eisen op het gebied van reinigingsgemak moet een laboratoriumstoel flexibiliteit bieden tijdens het werken. De portfolio van Bimos omvat laboratoriumstoelen en ergonomische krukken voor het laboratorium in een geheel eigen Hygienic Design met naadloze vormgeving en afwasbare, desinfecteerbare materialen. De ergonomie van de laboratorium stoelen is nauwkeurig afgestemd op de werkzaamheden en lichaamshoudingen die kenmerkend zijn voor dit vakgebied, zoals de voorovergebogen houding tijdens microscoperen of pipetteren. Om in te spelen op de extreme belasting en regelmatige wisseling van gebruikers zijn de laboratorium stoelen van Bimos compact vormgegeven en beschikken deze ergonomische werkstoelen over flexibele, gebruiksvriendelijke verstelmogelijkheden.
Laboratorium werkstoel model namen: Labster, Neon, Nexxit, Basic en Labsit.
 
CLEANROOM STOELEN
Of het nu gaat om de micro-elektronica, farmaceutische industrie, optica of medische technologie: waar schone, ofwel steriele ruimtes een absolute voorwaarde zijn voor optimale resultaten van uw werkzaamheden, moet verontreiniging worden voorkomen. Bimos cleanroom stoelen worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met de industrie en onderzoeksinstellingen. Alle cleanroom stoelen worden gemaakt met verzegelde bekleding die aan de achterzijde van een schuimlaag is voorzien, ingekapselde mechanismen en gladde, gesloten oppervlakken. Daarnaast voorkomen alle materialen van deze cleanroom stoelen en ergonomische krukken de opbouw van elektrostatische ladingen. De unieke combinatie van logische concepten en de perfecte uitvoering resulteert in een topklasse laboratorium stoel met vooraanstaande, gecertificeerde eigenschappen die zijn afgestemd op de behoeften van de praktijk. Een cleanroom stoel van Bimos is tevens een ergonomische werkstoel die voldoet aan de moderne ergonomie normen. Bimos heeft naast de cleanroom stoel modellen ook een cleanroom ergonomische kruk.
Cleanroom werkstoel model namen: Cleanroom Plus en Cleanroom Basic.
 
 
STAANDWERK EN STAHULPEN
 
Bijna een op de twee werknemers moet tijdens het werk langere tijd staan. Langdurig staan vormt echter een belasting voor het lichaam en is verantwoordelijk voor uiteenlopende aandoeningen van het hart- en vaatstelsel, de spieren en het skelet. Bimos biedt daarom naast ergonomische werkstoelen en -krukken ook efficiënte stahulpen waarmee het lichaam kan worden ontlast. Ze ondersteunen de gebruiker tijdens staand werk zonder deze in een bepaalde houding te dwingen en de werkzaamheden te hinderen. Het assortiment varieert van eenvoudige ondersteuning voor kortstondige ontspanning tot flexibele oplossingen waardoor ook langere perioden staand werk zonder vermoeidheidsverschijnselen mogelijk zijn. Bovendien zijn alle stahulpen ruimtebesparend vormgegeven en kunnen ze gemakkelijk worden getransporteerd van A naar B.
Stahulp model namen: Fin, Stahulp en Flex.
 

 

Ga naar de Bimos overzicht pagina: Bimos Werkstoel Overzicht

Ga naar het Bimos Productie werkstoel en werkplaatsstoel overzicht: Bimos Productie werkstoel Overzicht

Ga naar het Bimos ESD stoel overzicht: Bimos ESD stoel Overzicht

Ga naar het Bimos Laboratoriumstoel overzicht: Bimos Laboratoriumstoel Overzicht

Ga naar het Bimos Cleanroom stoel overzicht: Bimos Cleanroom stoel Overzicht

Ga naar het Bimos Stahulp overzicht: Bimos Stahulp Overzicht

Home

 

***** Bimos ergonomische werkstoel: Werkplaatsstoel, ESD werkstoel, ESD stoel, Laboratoriumstoel, Labstoel, Cleanroom stoel, Stahulp, Zit sta stoel, ergonomische kruk *****

***** Productie werkstoel, werkplaatsstoel modellen: Neon, Sintec, Nexxit, All-in-one, Isitec en Unitec *****

***** ESD stoel modellen: Neon, Sintec, Nexxit, Basic, Unitec en Labsit *****

***** Laboratoriumstoel modellen: Labster, Neon, Nexxit, Basic en Labsit *****

***** Cleanroom stoel modellen: Cleanroom Plus en Cleanroom Basic *****

***** Zit Sta stoel en Stahulp modellen: Fin, Stahulp en Flex *****