Voor een optimale efficiënte werkplek, is het van groot belang om het juiste werkplaats meubilair te kiezen. Daarbij speelt ergonomie een grote rol.

De keuze van de uitvoering wordt hoofdzakelijk bepaald door het soort werk dat moet worden verricht. Indien wordt gewerkt met elektronica, dan is meestal sprake van de noodzaak om maatregelen te nemen tegen statische elektriciteit (ESD). Zowel de werktafel als de stoel en accessoires moeten dan ESD veilig worden uitgevoerd.

Bij het werken met kleine producten, zoals printplaten met SMD componenten, is een goede verlichting van de werkplek essentieel. Moet er worden gewerkt met meetapparatuur, dan is een meetopstand een juiste keuze, waarbij ook voldoende stopcontacten, op de juiste plaats, beschikbaar moeten zijn om de apparaten van spanning te voorzien.

Kortom, bij het kiezen van de juiste werkplek componenten moet met veel aspecten rekening worden gehouden. Een goed advies van een ervaren leverancier kan u daarbij helpen. elQuip heeft meer dan 30 jaar ervaring met de levering van werkplaatsinrichting en wil u graag helpen om de meest geschikte oplossing voor uw werkplek te kiezen.

elQuip levert werkplaatsinrichtingen aan:

Industriële organisaties, Productiebedrijven, Servicebedrijven,

 Defensie, Onderwijs, Laboratoria, Ziekenhuizen, Overheid, etc.

 

elQuip verkoopt uit voorraad het eigen werktafelmerk: Flexiline en is distributeur van het werktafelmerk erfi

Home