Alsident (ESD-Veilige) Soldeerrookafzuiging

Alsident Armen Kop 

 

Volgens de ARBO voorschriften moeten schadelijke stoffen in de lucht direct bij de verontreinigingsbron worden afgezogen. Door toepassing van Alsident systemen met individuele afzuiging per werkplek wordt voldaan aan de voorschriften voor een gezonder werkklimaat omdat schadelijke stoffen in de ademzone worden weggenomen. Alsident systemen bieden een optimale oplossing als het gaat om persoonlijke bescherming.

Alsident afzuigarmen zijn leverbaar voor tafel-, wand- of plafondmontage. Er is een groot assortiment afzuigkappen en schermen leverbaar alsmede montage-hulpmiddelen zoals wandconsoles, tafelklemmen en plafondzuilen. Bij de selectie van een arm dient u altijd een montagemiddel en een afzuigkap te selecteren.

Hieronder kunt u het product overzicht downloaden voor "Alsident systeem 50" (doorlaat diameter 50mm) wat geschikt is voor soldeerrook afzuiging in laboratorium omgeving. Bijbehorende afzuig en filter units vindt u in de werkplaatsartikelen webshop.

Ook de firma Ersa levert complete soldeerrook afzuigsystemen welke functioneel gekoppeld kunnen worden met bepaalde modellen soldeerstaions van Ersa. Deze afzuigsystmen kunt u vinden in de Ersa webshop.

Voor meer product informatie of bestellen of het installeren van een complete afzuig installatie kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling.

 

Downloads:
pdf

Alsident_System-50_Overview

  • Created: donderdag 21 december 2017 11:52
  • Version:
  • License:
  • Size: 424.92 KB
  • Download