Flexiline werktafel overzicht

(Hoogte verstelbare werktafels, Elektronica werktafels, ESD werktafels, Elektro werktafels of algemeen gebruik)

 

Op deze pagina treft u een aantal basis configuraties van het modulaire Flexiline hoogte verstelbare werktafel concept met enkele standaard opties. Onderaan deze pagina kunt u het leveringsprogramma en de Flexiline brochure downloaden waarmee u zelf uw gewenste werktafel configuratie kunt samenstellen. Vanwege de vele mogelijkheden adviseren wij u echter om voor het samenstellen van een optimale configuratie tegen een minimale prijs contact op te nemen met onze verkoopafdeling voor advies en een scherpe offerte. U bent ook welkom om elQuip te bezoeken, onze showroom te bezichtigen en uw project te bespreken.

 

Bent u geïnteresseerd in eenvoudige basis-configuratie werktafels dan kunt u ook onze Basis Flexiline webwinkel bezoeken.

 

Naast het leverprogramma van Flexiline kunnen wij ook klantspecifieke aanpassingen aanbieden.

 

Kerneigenschappen van Flexiline zijn:

  • - standaard in hoogte verstelbare werktafels (twee hoogte instelbereiken 72 - 92 cm of 76 - 106 cm)
  • - tafelbreedtes: 60, 90, 120, 150, 180 en 200 cm. Standaard bladdiepte 90 cm
  • - meetopstanden met vaste hoogte (45 cm of 67 cm) en in hoogte verstelbaar (39,5 - 67 cm per 5,5 cm)
  • - uitgebreid modulair met vele accessoires
  • - zeer robust en stabiel dankzij het gelaste stalen frame
  • - voorzien van ergonomische C-poten
  • - integrale elektrificatie mogelijkheden
  • - optioneel elektrisch in hoogte verstelbare werktafel (twee hoogte bereiken 72 - 102 cm of 76 - 116 cm)
  • - uitvoerbaar als ESD veilige werktafel, elektronica werktafel, elektra werktafel (1 of 3 fase elektra) of als werktafel voor algemeen gebruik.

 

 

            Flexiline ESD veilige hoogte verstelbare elektronica werktafel

                                                 met meetopstand

      Flexiline in hoogte verstelbare werktafel, ESD veilige werktafel met meetopstand

                         Klik hier voor meer informatie

 

 

            Flexiline ESD veilige hoogte verstelbare elektronica werktafel

 

      Flexiline in hoogte verstelbare werktafel, esd veilige werktafel zonder meetopstand

                        Klik hier voor meer informatie

 

 

                       Diverse Flexiline hoogte verstelbare werktafel

                         hoek- en rechte- opstelling configuraties

      Flexiline in hoogte verstelbare werktafel hoekopstelling configuraties

                          Klik hier voor meer informatie

 

 

                  Flexiline elektrische hoogte verstelling configuraties

 

      Flexiline in hoogte verstelbare werktafel met verstelling

                        Klik hier voor meer informatie

 

 

                                             Flexiline Power-rails

 

      Flexiline in hoogte verstelbare werktafel met Power-rail

                        Klik hier voor meer informatie

 

 

                        Flexiline inbouw elektra-modules (1 & 3 fase)

 

      Flexiline elektrablokken

                        Klik hier voor meer informatie

 

 

                         Flexiline elektronica werktafel met meetconsole

 

     Flexiline in hoogte verstelbare werktafel met meetconsole, elektronica werktafel

                        Klik hier voor meer informatie

 

 

                           Flexiline Light & Tool carrier configuraties

 

      Flexiline in hoogte verstelbare werktafel met light&tool carrier

                        Klik hier voor meer informatie

 

 

Klik op het document van uw keuze en klik aansluitend op 'View' om het document in uw browser te bekijken en eventueel te downloaden

 

De Flexiline brochure (NL, GB of DE) en het leverprogramma

 

Folder_NL_2020_v0

 

Folder_GB_2020_v0

 

Folder_DE_2020_v0

 

Flexiline_B P_info_folder-mei22_np

 

Download hier het Technical Datasheet van het volume-geleidende ESD werkblad toegepast op ESD veilige Flexiline werktafels

 

de_2017-03 Technisches Datenblatt_DecoBoard P2 ESA_IM0014102 

 

Download hier het white-paper over volume-geleidende ESD-bladen v.s. oppervlakte geleidende werkbladen

 

Volumegeleidend_vs_oppervlaktegeleidend

 

Download hier het testrapport over de veiligeheids testen uitgevoerd op de Flexiline in hoogte verstelbare werktafel volgens DIN13150:2001

 

DIN EN 13150_Flexiline_Test-report-280715

 

prijs / bestel catalogus (Login met uw gebruikersnaam en wachtwoord voor toegang)

 

Flexiline_B P_info_folder-aug22

***** Flexiline standaard in hoogte verstelbare werktafel; elektronica werktafels, ESD veilige werktafels, elektro werktafels ***** 

 

Algemeen over Flexiline;

Standaard is de Flexiline een in hoogte verstelbare werktafel zonder meer kosten voor alle modellen van 60cm tot 200cm breed en voor elke werkbladdiepte ongeacht de werktafelconfiguratie. De in hoogte verstelbare werktafel Flexiline heeft standaard een werkbladhoogte instelbereik van 72cm - 92cm of 76cm - 106cm afh van het frame type (muv 60cm brede uitvoering). Indien de Flexiline werktafel wordt voorzien van elektrische hoogte verstelling levert dit een  in hoogte verstelbare werktafel op met een verstelbereik van 72cm - 102cm of 76cm - 116cm. De optie elektrische hoogte verstelling kan zowel direct bij levering geïnstalleerd worden als ook later worden gemonteerd, indien bijv een veranderde gebruiksbehoefte dit noodzaakt.

 

De in hoogte verstelbare werktafel Flexiline kan worden afgestemd op de werkpositie behoeftes van de individuele werknemer. Met de optie van de traploze elektrische hoogteverstelling kunnen de in hoogte verstelbare werktafels van Flexiline variërend gebruikt worden tussen zittend en staand werk. Ook standaard is de C-frame constructie met de tafelbenen aan de buitenrand van de tafel zodat de beschikbare vrije beenruimte maximaal is. In de basis is daarmee de Flexiline in hoogte verstelbare werktafel optimaal ergonomisch uitgevoerd.

 

De Flexiline elektrisch in hoogte verstelbare werktafel is uitgerust met twee hefmotoren van het merk Linak. Deze motoren hebben een gecombineerd hefvermogen van 3200N (ca 325 kGf). Linak biedt diverse bedieningspanelen van een simpele hoog/laag knop, een paneel met geheugens en display tot intelligente bedieningspanelen met werkhouding coaching/advies voor een dynamische zit-sta werkomgeving. Voorts zijn er opties voor verbinding met PC-omgeving of via Blue-Tooth met Tablets of Telefoon. Vervolgens kan gebruik gemaakt worden van intelligente Apps voor bediening maar ook voor lichaams houding/conditie coaching.

 

Verder biedt het Flexiline in hoogte verstelbare werktafel concept de mogelijkheid tafels in vrijwel elke configuratie te koppelen zowel naast elkaar als in hoekopstellingen. De gekoppelde werktafel configuraties zijn uiteraard ook hoogte verstelbaar zowel mechanisch als elektrisch, dwz een gekoppelde werktafel configuratie gedraagt zich als één in hoogte verstelbare werktafel. Ook de gekoppelde configuraties kunnen als ESD veilige werktafels uitgevoerd worden.

 

Naast de opbouw optie van de verschillende meetopstanden (in hoogte als ook in hoogte verstelbaar) biedt de Flexiline in hoogte verstelbare werktafel ook opbouw opties met leg-planken of gereedschapsboren of een combinatie hiervan waarbij hoger boven de tafel portaalverlichting en of een verreidbare balans (voor bijv een schroefboormachine) op gehangen kan worden. Met deze optie blijft de Flexiline een in hoogte verstelbare werktafel zowel mechanisch of met elektrische hoogte verstelling. Natuurlijk zijn deze configuraties ook als ESD veilige werktafel uit te voeren.

 

Tevens biedt de Flexiline in hoogte verstelbare werktafel de optie van een instrumenten console. Deze (ESD veilige) console biedt plaats aan 19" apparatuur. De console wordt normaal op het frame van de standaard meetopstand van de Flexiline in hoogte verstelbare werktafel geplaatst maar het is ook mogelijk de console direct op het werkblad van de Flexiline in hoogte verstelbare werktafel te plaatsen. In beide gevallen helt het voorvlak van de 19" apparatuur 10°, voor een ergonomische bediening. Een Flexiline werktafel uitgerust met console blijft een in hoogte verstelbare werktafel zowel mechanisch als optioneel met elektrische hoogte verstelling.

 

Kortom de Flexiline in hoogte verstelbare werktafels bieden vele mogelijkheden; van een werkplek waarbij de werkhoogte snel aanpast kan worden aan de persoonlijke behoefte tot het realiseren van een moderne ergonomische dynamische werkomgeving passend bij het “nieuwe” werken.

 

***** Flexiline standaard in hoogte verstelbare werktafel; elektronica werktafels, ESD veilige werktafels, elektro werktafels *****