Erfi aluminium werktafels en elektronische multi-systemen

Erfi Elneos connect aluminium werktafel en de Elneos Five multifunctionele unit

 

erfi aluminium werktafels, esd werktafels, elektronica werktafels, in hoogte verstelbare werktafels

 

Erfi

Erfi is een toonaangevende Duitse fabrikant van werkpleksystemen, test- en meettoestellen, testsystemen en didactische materialen. Kenmerkend is de aandacht voor design en ergonomie.

Erfi elneos connect aluminium werktafels zijn niet alleen ruim en praktisch van opzet, maar hebben ook een hoog kwaliteitsniveau, gedetailleerde afwerking en zijn tot op detail niveau toepassingsgericht te configureren. Uiteraard voldoen alle Erfi producten aan de geldende normen en veiligheidsvoorschriften.

Erfi Elneos Five instrumentatie unit is een configureerbare elektronische unit met touchscreen bediening waarin de functies van labvoeding, signaalgenerator en meetsystemen kunnen worden samengebracht. De elneos five kan geleverd worden zowel als inbouw unit (voor een meetopstand van een elneos connect werktafel) en als "stand-alone" unit. Naast de elneos five levert Erfi een complete range van test-, meet- en calibratie apparatuur.

 

Samenstelling van uw Erfi werkplek

Wilt u hulp bij het samenstellen van uw Erfi werkplek of informatie over andere Erfi producten? elQuip is aangesteld als Nederlandse distributeur van het merk Erfi. Wij helpen u dan ook graag met het samenstellen van uw Erfi werkplek. Dat doen wij door u te voorzien van een uitgebreid advies over de producten die u nodig heeft. Wilt u meer informatie over de Erfi werktafel of over een van onze andere producten? Neem contact met ons op door te bellen naar 040 2645 345 of kom langs en bezoek gelijktijdig onze showroom waarin oa een Erfi elneos connect werktafel staat opgesteld.

 

elneos connect aluminium werktafels, esd werktafels, elektronica werktafels, in hoogte verstelbare werktafels

  Het werktafelsysteem elneos® connect

  Klik hier voor meer informatie

elneos five; aluminium werktafels, esd werktafels, elektronica werktafels, in hoogte verstelbare werktafels

  Het nieuwe elektronische modulaire multi-systeem elneos® five

  Klik hier voor meer informatie

 

 

elQuip is gespecialiseerd in werkplaatsinrichting voor de elektrotechnische branche en is de Nederlandse distributeur voor Erfi werktafel producten en Erfi test- en meet-systemen. Daarnaast biedt elQuip ook de producten van andere bekende merken, zoals Flexiline werktafel systemen, Bimos werkstoelen, Bisley kast, Desco ESD-producten, Ersa soldeerproducten en BK Precision elektronische test & meetapparatuur en labvoedingen.

Erfi biedt ook een ruim assortiment werkplekken voor de (medische) laboratoria, mobielen voor medische apparatuur en testsystemen voor de elektrische veiligheid van medische apparaten. Klik hier voor een introductie brochure en laat u door ons nader adviseren 

 

***** erfi werktafel elneos connect: aluminium werktafels, esd werktafels, elektronica werktafels, in hoogte verstelbare werktafels *****