Het elektronisch multi-systeem elneos® five

 

Erfi elneos five

 
Het nieuwe innovatieve elektronisch multi-systeem elneos® five van erfi
Het elektronische apparatensysteem erfi elneos vijf onderscheidt zich door de 5-vinger multi-touch bedieningsfuncties en de beschikbaarheid van 5 apparaat groepen in één, te weten voedingen, digitale multimeters, vermogen-/energiemeters, functiegeneratoren en arbitraire golfvorm generatoren.
In het basissysteem van erfi elneos five kunnen 5 tot 7 apparaten/functies worden geïnstalleerd en aanvullend kunnen 8 slots met max. 4 apparaten worden toegevoegd. Zo kunnen maximaal 32 apparaten tegelijk aangestuurd worden. Het vaste glazen aanraakscherm van elneos five is uitgerust met capacitieve aanraak technologie. Het is zeer stabiel, krasvast, breukvast, imprint free (vingerafdrukken) en vandalismebestendig. De visionaire capacitieve technologie samen met de combinatie van apparatuur en de modulariteit van elneos five maken dit systeem tot een uniek meetconcept.
 
 
Erfi elneos five bediening
 
multi-touch gebaren
Tal van voordelen spreken voor deze nieuwe besturingssysteem filosofie. De gehele voorkant is ontworpen als een capacitieve glazen aanraaksensor en zo wordt dus mechanische slijtage voorkomen. Het heldere 7" multi-touch kleurendisplay wordt bediend met de bewegingen van maximaal 5 vingers.
1- vinger gebaar: Apparaat verandering, wissen en typen
2- vinger gebaar: Zoom, scroll etc
3- vinger gebaar: Selecteer alle apparaten in één oogopslag
4-vinger gebaar: Inschakelen Safe Guard-functie
5-vinger gebaar: Activeren continue meting
Operationele fouten kunnen worden vermeden, omdat onbedoeld contact bijv met de andere delen van de hand wordt geïnterpreteerd als onjuiste invoer. Het in het glas ingebakken 3D Wheel maakt intuïtieve bediening mogelijk. De in kleur verlichte capacitieve sensor knoppen zorgen voor een optimale begeleiding van de gebruiker.
 
 
Erfi elneos five connectorverlichting

Aansluit-contacten met RGB ringverlichting

Bus-contacten en BNC-aansluitingen met ringverlichting zorgen voor een uitstekende begeleiding van de gebruiker en maken het gebruik van deze contacten zeer eenvoudig. De RGB-LED’s tonen, afhankelijk van de functie en/of toestand, de bijbehorende kleuren, bijvoorbeeld rood, blauw of wit.
Door kleurcodering van de aansluitingen wordt de gebruiker feilloos geleid naar de juiste poort. Zo wordt een zeer hoog veiligheidsniveau gegarandeerd en zijn verbindingsfouten vrijwel uitgesloten. De ringen van de contacten knipperen wit, rood of blauw wanneer ze gebruikt kunnen worden. De ringen branden continu bijv wanneer stroom gevoerd wordt. Deze display kenmerken vormen een actieve bijdrage aan de veiligheid en zijn een uitvinding van erfi. De veiligheids bus-connectoren zijn vlak en zijn geïntegreerd in het speciale glasoppervlak.
 
 
Erfi elneos five scherm

High-performance apparaten

Het erfi elneos five apparaat kan in 3 verschillende modi bedreven worden. In de single-mode bedrijf met één apparaat functie, de multi-mode bedrijf en in multi-expand-mode bedrijf met extra 19 " apparaat sloten. Daarmee biedt erfi een zeer grote flexibiliteit voor het werken in moderne laboratoriumomgevingen.
erfi elneos® five biedt de volgende mogelijkheden:
- Precisie geregelde voeding met universele displays
- Grafische arbitraire generator
- Precisie digitale multimeter en universele tester
- Vermogen en energie meter voor mono fase
- 2 functie generatoren in één, inclusief frequentieteller.
- Snelle arbitraire functiegenerator inclusief 2 functie generatoren en frequentieteller
 
Downloads:
pdf-58

Elneos Five

  • Created: donderdag 26 mei 2016 10:58
  • Version: V1.0
  • License:
  • Size: 5,6 MB
  • Download