Zit sta bureau of in hoogte verstelbaar bureau met bijpassende bureaustoel of stahulp voor de Flexwerkplek 

 

Freestand zit sta bureau, elektrisch verstelbaar bureau, in hoogte verstelbaar bureau voor de flexwerkplek

 

Zit Sta werkplek en Flexwerkplek kantoormeubilair                                               Direct door naar de web-winkel

 

Voor veel mensen geldt dat ze langdurig in dezelfde houding werken waardoor ze een verhoogde kans op problemen zoals hart&vaat ziektes, RSI (KANS) en rugklachten hebben. Langdurig in dezelfde houding werken leidt ook tot concentratieverlies en dus productiviteits verlies. Een zit sta bureau of werktafel is een perfect hulpmiddel om een ergonomische dynamische werksituatie te creëren en de boven genoemde problematiek effectief tegen te gaan. Een zit sta bureau of werktafel is eenvoudig elektrisch in hoogte verstelbaar, waardoor u zittend en staand werken snel kunt afwisselen. Vooral het afwisselen van de werkhouding is uiterst belangrijk en het gebruik van goed ingestelde bureaus, stoelen en ergonomische hulpmiddelen kan veel schade voorkomen. Een actieve dynamische werkhouding draagt tevens bij aan sterkere spieren en gezondere gewrichten. 

Zit/sta werkplekken met ergonomische zit ondersteuningen (stoelen en stahulpen) zijn dus het antwoord op het steeds verder toenemende aantal werk gerelateerde klachten. Arbo diensten zijn duidelijk in hun advies en in de praktijk blijkt de effectiviteit. Ergonomen benadrukken dat het gezond is om 20% van de effectieve werktijd te staan eventueel ondersteund. In Scandinavische landen zijn daarom ruim 70% van de werkplekken inmiddels als zit/sta uitgevoerd. Nog een bijkomend voordeel is dat staand vergaderen moeizame langdurige vergaderingen voorkomt oa door een verbeterde concentratie.

 

Flexwerkplekken

Zit/sta bureaus zijn ook ideaal geschikt voor de inrichting van flexwerkplekken, omdat de hoogte van het bureau door iedere gebruiker snel en eenvoudig afgestemd kan worden (eventueel gebruik makend van geheugen functies). Tevens leveren zit sta bureaus in de flexwerkplek omgeving de bijbehorende ergonomische voordelen op van de mogelijkheid een actieve dynamische werkhouding te bezigen. Voor alle werkomgevingen zijn ergonomische stoelen en sta hulpen leverbaar.

 

elQuip levert voor de kantooromgeving de OMT Freestand en Linak Desk Frame elektrisch in hoogte verstelbare tafels en tevens bij behorende zit sta hulpen, flex krukken en bureaustoelen van het merk Interstuhl. Als onderdeel van de OMT Freestand en Linak Desk Frame leverprogramma's is er ook coachende software beschikbaar (App: Life stand Fitness Coach) welke gedurende de werkdag aangeeft hoe de werkhouding aan te passen voor een gezonde cyclus tussen een staande en zittende positie op basis van persoonlijke fitness doelen. Deze software geeft oa. ook aan hoeveel calorieën er verbrand zijn plus diverse statistische informatie.

De OMT Freestand werktafel en diverse werkstoelen & kantoorstoelen staan opgesteld in onze showroom. Gedurende werkdagen zijn wij tijdens kantoor uren open.

Hieronder kunt u de folder van de OMT Freestand 9029 tafel downloaden.

Downloads:
pdf

Freestand_9029

  • Created: donderdag 22 maart 2018 14:27
  • Version:
  • License:
  • Size: 2.09 MB
  • Download

 

 

Naast de OMT Freestand en de Linak desk Frame in hoogte verstelbare bureau's levert elQuip voor industriële werkplekken elektrisch in hoogte verstelbare werktafels van de merken Flexiline en Erfi aangevuld met Bimos werkstoelen en Prosedia bureaustoelen, zit sta hulpen en Flex krukken (Bimos en Prosedia zijn onderdeel van het Duitse Interstuhl).

De merken Flexiline en Freestand worden geproduceerd door het Duitse OMT gespecialiseerd in metalen kantoormeubel delen. Zowel OMT als Interstuhl zijn ieder op hun werkgebied de grootste producenten van Europa en garanderen de hoogste kwaliteit, hetgeen zich reflecteert in de garantie voorwaarden. Zo produceert OMT bijv ook voor het kwaliteitsmerk Ahrend. Linak is de grootste Europese producent van lineaire hef-systemen oa. veelvuldig toegepast in de kantoor omgeving.

 

 ***** zit sta bureau - Flexwerkplek - in hoogte verstelbaar bureau - elektrisch verstelbaar bureau - in hoogte verstelbare werktafel - Zit sta werkplek *****

 

elQuip levert werkplekinrichtingen aan:

Industriële organisaties, Productiebedrijven, Servicebedrijven,

 Defensie, Onderwijs, Laboratoria, Ziekenhuizen, Overheid, etc.

 

elQuip verkoopt uit voorraad het Flexwerk en Zit Sta werktafelmerken: Freestand en Desk Frame

Home

 

***** zit sta bureau - Flexwerkplek - in hoogte verstelbaar bureau - elektrisch verstelbaar bureau - in hoogte verstelbare tafel - Zit sta werkplek *****