flexilinelogo

Flexiline werktafels zijn door elQuip ontwikkeld en exclusief via elQuip, of door elQuip aangewezen dealers, leverbaar. Er is een ruime keus aan tafelafmetingen en uitvoeringen. De tafels zijn standaard hoogte instelbaar, kunnen worden geschakeld en in hoekopstelling geplaatst. Er zijn uitvoeringen met meetopstand, portaal t.b.v. gereedschaprekken en verlichting en er is een ruime keuze aan stopkontakten en lampen. Van alle uitvoeringe zijn ESD-veilige modellen verkrijgbaar.

Flexiline tafels worden gefabriceerd in Duitsland uit kwalitatief hoogwaardig Duits staal. Alle metaaldelen worden epoxy poeder gelakt. Alle elektrische voorzieningen hebben KEMA keur en ESD-veilige bladen zijn volume geleidend uitgevoerd.

bimoslogo

Bimos werkstoelen en ESD-veilge werkstoelen worden geproduceerd door het Duitse bedrijf Interstuhl volgens de hoogst denkbare kwaliteitsnormen. De Bimos modellen zijn specifiek ontworpen voor gebruik in werkplaatsen en houden rekening met de andere zithouding en gebruikseisen van de elektrotechnische en elektronica werkplaatsen.

Uiteraard zijn alle modellen ook ESD-Veilig leverbaar.

erfilogo2

erfi Is een toonaangevende Duitse producent van modulaire aluminium werktafels en toebehoren. Kenmerkend is de aandacht voor design en ergonomie. De tafels zijn niet alleen ruim en praktisch van opzet, maar hebben ook een hoog kwaliteitsniveau en bieden veel werkplezier.

Vanzelfsprekend voldoen alle erfi producten aan alle geldene normen en veiligheidsvoorschriften. De erfi elneos connect werktafels en erfi elneos five instrumentatie zijn de laatstnieuwe productgroepen die voldoen aan de hedendaagse hoge eisen rond werkplaatsinrichting. elQuip is aangesteld als  Nederlandse distributeur en wij helpen u graag met het samenstellen van uw erfi werkplek.

bkprecisionlogo

BK Precision is een Amerikaanse producent van een volledig programma economisch geprijsde meetinstrumenten. Als een van de weinige leveranciers bieden ze een compleet programma van voedingen, generatoren, multimeters, stroomtangen DC-elektronischelasten, oscilloscopen en spectrum analyzers.

seframlogo 

De Franse producent Sefram is gespecialiseerd in meetinstrumenten. Kenmerkend zijn de betaalbare prijzen voor instrumenten die met name geschikt zijn voor het onderwijs. Door elQuip worden met name de dataloggers en generatoren op de markt gebracht.

descologo

Desco Europe is de totaalleverancier van ESD beschermende oplossingen. Toonaangevende merken zoals Vermason, Charles Water, Statguard flooring, Protektive Pak, Menda, Emit en SCS maken onderdeel uit van Het uitgebreide productgamma. Alle aspecten van uw bescherming tegen de schade door statische elektriciteit hebben een prominente plaats in het aanbod van Desco Europe. Tel daarbij de hulp en advisen van elQuip en u hebt één aanspreekpunt voor al uw ESD oplossingen.

OMT logo

OMT - Oelschläger Metalltechnik GmbH is de toonaangevende Duitse producent van stalen tafels en bureau onderstellen. Men koppeld hoogwaardig Duits staal aan geavanceerde productiemethoden zoals laser snijden en lassen en de stalen onderdelen worden in eigen fabriek gepoedercoat in diverse moderne kleuren. Door de jarenlange kennis en ervaring met constructies in staal, is men in staat om optimaal gebruik te maken van dit veelzijdige materiaal.

Kurtz ersa logo

Kurtz ersa is een toonaangevende Duitse fabrikant van soldeer apparatuur. Het producten pakket omvat soldeerstations, desoldeerstations, soldeerdamp afzuiging, componenten en accessoires en gassoldeerbouten. Uniek is de wijze waarop de soldeertip wordt verwarmd. Omdat de soldeertip buitenom het verwarmingselement wordt geplaatst, gaat geen warmte energie verloren en is de bout eerder op.

Bisley logoBisley in Engeland is gespecialiseerd in stalen opbergsystemen. Te denken valt hierbij aan ladenkasten, tekeningenkasten, lockers etc. Het grote assortiment is leverbaar in moderne zakelijke kleuren zoals RAL9002 en RAL7035. Vanzelfsprekend is een programma aan indelingen en ruimte scheiders beschikbaar om de gekozen kast optimaal in te delen voor uw toepassing.