De on-line ESD-winkel van elQuip met ruim 1300 ESD artikelen van het merk Desco

 

De on-line ESD-winkel van elQuip biedt een compleet ESD-product programma zowel voor het dagelijkse ESD-veilig werken als ook voor het geheel inrichten en onderhouden van uw ESD-veilige werkplaats of werkplek (EPA). De winkel bevat hoogwaardige producten die voldoen aan de Amerikaanse ANSI ESD S20.20 norm en/of de Europese IEC 61340 norm. Daar waar beschikbaar zijn de artikelen voorzien van documentatie. ESD-product selectie tabellen en algemene informatie is hier beschikbaar.

 

Gebruik de onderstaande grafische "product categorie selector" en klik op een marker naar keuze. Niet duidelijk; ga dan naar de categorie overzichts pagina.

 

Voor product advies of om (grotere) bestellingen te plaatsen of om projecten te bespreken kunt u altijd contact opnemen met de mensen van elQuip 

 

 

De on-line winkel:

ESD-product catergorieën voor dagelijks ESD-veilig werken zijn oa. ESD-polsbanden, ESD-werkschoen of ESD-schoen-beschermers, ESD-handschoenen, ESD-kleding zoals bijv ESD-shirts, ESD-werktafel accessoires, ESD-matten, ESD-stofzuigers en ook ESD-opslagbakken, ESD-verpakking materiaal en ESD-zakken, ESD-tape en ESD-labels. Voor het continue ESD-testen en regelmatig testen bevat het ESD-product programma ook ESD continue monitoren, ESD-polsband en ESD-schoen-beschermer testers, ESD-calibrators.

ESD-product categorieën voor het inrichten en onderhouden van uw ESD-veilige werkplaats zijn oa. ESD-vloertegels, ESD-vloerverf, ESD-vloer onderhoudsmiddelen, ESD-vloermatten, ESD meetapparatuur, ESD-management software&hardware en ESD-ioniser apparatuur.

 

Naast de on-line ESD winkel kan elQuip u ook ESD-meubiliar leveren van Duitse top kwaliteit zoals ESD-werktafel merken Flexiline & erfi, ESD-werkstoelen van Bimos en ESD-veilige soldeer-apparatuur met toebehoren van Ersa.