Het werktafelsysteem erfi elneos® connect 

 

Erfi elneos connect werktafel
 
Het werktafelsysteem erfi elneos® connect
Het nieuwe werktafelsysteem erfi elneos® connect onderscheidt zich door zijn ingebouwde flexibiliteit en moderne presentatie. erfi elneos® connect is tijdloos in zijn ontwerp en kan aangepast worden met diverse kleuraccenten.
Het uitgebalanceerde profielsysteem en de connector van elneos® connect maken het ononderbroken doorvoeren van kabels mogelijk en tevens de aanpassing van de werkhoogte met een stabiele hydraulische hoogteverstelling. Onder het instrumentenpaneel bevindt zich de groene brug (erfi Bridge) met diverse voedings- en schakel-mogelijkheden. De werkplekverlichting en een indicatieverlichting zijn uitgevoerd met moderne RGB LED-technologie en sensortechnologie.
 
 
erfi elneos profiel

De profielen

De meubilair serie elneos® connect met zijn geavanceerde aluminium profielsysteem biedt talloze combinatiemogelijkheden. Basis van het profiel systeem is het L-profiel. Dit basisprofiel wordt aangevuld met andere profielen, zoals het Expand profiel en het Telescoop profiel en daarom biedt elneos® connect in hoge mate flexibiliteit en vrijheid.
Het profielsysteem kent vijf verschillende profielen:
- L-Profiel  (Tafelpoot profiel)
- Expand Profiel 1 (Kabeldoorvoerprofiel)
- Expand Profiel 2 (Kabeldoorvoerprofiel)
- Erfi Bridge
- Telescoop Profiel (Tafel hoogteverstelprofiel)
 
 
Erfi elneos connector

De Connector

Als een centraal deel tussen de tafelpoot en het frame koppelt de connector deze onderdelen via het L-profiel. Via de connector kunnen door de profieluitsparingen alle mogelijke kabels etc tussen het tafelonderstel en tafelpoot doorgevoerd worden. Tegelijkertijd “zweeft” het tafelblad dankzij de connector boven het onderstel en geeft het systeem een zeer hoge stabiliteit. De tafelpoten kunnen beperkt traploos in hoogte versteld worden.
De connector is de kern van het meubilair systeem erfi elneos® connect en waarborgt een ononderbroken kabeldoorvoering tussen de tafelpoot en tafelframe van de vloer tot alle systeemcomponenten. De Expand 1 profielen met een draaifunctie om ze te openen ondervinden geen onderbreking door de connector, waardoor een innovatieve kabeldoorvoering wordt gerealiseerd.
 
 
Erfi elneos connect verlichting

De verlichting

De door erfi zelf ontwikkelde verlichting van elneos® connect is gebaseerd op de nieuwste LED-technologie. Op het onderprofiel “Toplight” van de cockpit is aan de voorzijde in een ronde groef de indicatie verlichting aangebracht en tevens de in een holle kamer verborgen en draaibare RGB LED verlichting van het werkblad. Het Toplightprofiel maakt ook een in een legbord geïntegreerde LED verlichting mogelijk.
 
Premium-kwaliteit licht
- High-performance RGB LEDs en witte premium LED's
- Contactloos dimmen en aanpassen van de lichtkleur
- RGB-LED's en witte premium LED's zijn afzonderlijk instelbaar
- Regeling van het lichtkleur mbv een geheugenfunctie
- Kleurechtheid en uitzonderlijk goed contrast
- Reflectievrij en schaduwvrij werken
- Onzichtbaar geïntegreerd in het “Toplight” profiel
- Instelbaar voor optimale gericht licht
- Levensduur tot 50.000 uur en ca. 30% energie besparing
- Aansturing via I2C-bus-interface
 
Downloads:
pdf-57

Elneos Connect HOT

  • Created: donderdag 26 mei 2016 10:56
  • Version: V1.0
  • License:
  • Size: 6.29 MB
  • Download