In hoogte verstelbaar bureau of Zit sta bureau

 

elQuipTM levert de Freestand in hoogte verstelbaar bureau of zit sta bureau van het Duitse merk OMT

 

 

In hoogte verstelbaar bureau of Zit sta bureau

Een FreeStand bureautafel is zonder meer kosten standaard een elektrisch in hoogte verstelbaar bureau voor alle modellen van 140cm tot 200cm breed en voor elke werkbladdiepte (standaard 80cm). Het elektrisch in hoogte verstelbaar bureau FreeStand heeft een werkbladhoogte verstelbereik van 65cm - 125cm. Het FreeStand in hoogte verstelbaar bureau is voorzien van zgn upside-down dubbel telescopische kolommen waardoor er geen slijtage krassen op de kolommen kunnen ontstaan en er geen stof of vuil in het mechanisme kan komen. Dankzij het elegante design en de gebruiks mogelijkheden van de Freestand is deze goed op zijn plaats in een moderne kantoor omgeving als bijv zit sta bureau of vergadertafel waar het nieuwe werken wordt gerealiseerd. De Freestand is ook te gebruiken als eenvoudige elektrisch in hoogte verstelbare tafel voor iedere ander toepassing.

 

Het elektrisch in hoogte verstelbaar bureau FreeStand is uitgerust met hefmotoren van Bosch. Deze motoren hebben een gecombineerd dynamisch hefvermogen van 1000N (statische belastbaarheid is 125kG). Voor de lineaire lift motoren van het in hoogte verstelbaar bureau biedt Bosch diverse bedieningspanelen van een simpele hoog/laag knop, panelen met geheugens en display tot intelligente bedieningspanelen met werkhouding coaching/advies en bediening, voor een dynamische zit sta werkomgeving met zit sta bureau, middels verbinding met PC-omgeving of Tablet en de intelligente Live.stand App. Daarmee is het Freestand in hoogte verstelbaar bureau tevens ook zeer geschikt om als zit sta bureau of elektrisch verstelbaar bureau te fungeren en/of als flexwerkbureau op de flexwerkplek.

 

Kortom het in hoogte verstelbaar bureau FreeStand biedt vele toepassings mogelijkheden; van een flexwerkplek cq zit sta werkplek (in hoogte verstelbare tafel of elektrisch verstelbaar zit sta bureau) waarbij de werkhoogte snel aanpast kan worden aan de persoonlijke behoefte tot het realiseren van een moderne ergonomische dynamische werkomgeving passend bij het “nieuwe” werken. FreeStand in hoogte verstelbare tafels zijn uitgerust met T-poten voor optimale ergonomie qua beenruimte en minimale hinder van de tafelpoten.

 

Klik op FreeStand elektrisch in hoogte verstelbaar bureau voor meer informatie of neem contact op met elQuipTM en bezoek ook onze showroom.

 

Home

 

Freestand in hoogte verstelbaar bureau - elektrisch verstelbaar zit sta bureau

 

***** Freestand in hoogte verstelbaar bureau - in hoogte verstelbare tafel - zit sta bureau - elektrisch verstelbaar *****