In hoogte verstelbaar bureau of Zit sta bureau

 

elQuipTM levert de Freestand in hoogte verstelbaar bureau of zit sta bureau van het Duitse merk OMT

 

 Dynamisch 3D voorbeeld van een in hoogte verstelbaar bureau of zit sta bureau

 

 

Introductie: In hoogte verstelbaar bureau of zit sta bureau

 

De grotere focus op ergonomie heeft ertoe geleid dat veel organisaties voor hun werknemers op zoek zijn naar bureaus die minder vermoeidheid en gezondheids klachten veroorzaken. Absentie als gevolg van nek- of rugklachten en andere werkgerelateerde aandoeningen is duur en vraagt om innovatieve oplossingen om de efficiëntie op peil en het werk aantrekkelijk te houden. De laatste ontwikkelingen op ergonomisch gebied laten zien dat juist de afwisseling van staand en zittend werk veel klachten voorkomen of beperken. Flexibele aanpassing met in hoogte verstelbare bureaus vormt een cruciaal onderdeel van de oplossing. 

 

In hoogte verstelbaar bureau of zit sta bureau

Evolutie in het werk tot in gebruik name van het in hoogte verstelbare bureau / zit sta bureau

 

Werknemers die werken achter een bureau, zijn normaal niet van dezelfde bouw of even groot. Daarom is een op de persoon afgestemde hoogte verstelling van het bureaublad noodzakelijk om de optimale ergonomie te bewerkstelligen.

In hoogte verstelbare bureaus verbeteren de ergonomie voor werknemers. Ook voor R&D of ontwikkelafdelingen bieden in hoogte verstelbare bureaus of zit sta bureaus de oplossing voor afwisselend staand en zittend te kunnen werken.

 

In hoogte verstelbaar bureau of zit sta bureau

Een FreeStand bureautafel is zonder meer kosten standaard een elektrisch in hoogte verstelbaar bureau voor alle modellen van 140cm tot 200cm breed en voor elke werkbladdiepte (standaard 80cm). Het elektrisch in hoogte verstelbaar bureau FreeStand heeft een werkbladhoogte verstelbereik van 65cm - 125cm. Het FreeStand in hoogte verstelbaar bureau is voorzien van zgn upside-down dubbel telescopische kolommen waardoor er geen slijtage krassen op de kolommen kunnen ontstaan en er geen stof of vuil in het mechanisme kan komen. Dankzij het elegante design en de gebruiks mogelijkheden van de Freestand is deze goed op zijn plaats in een moderne kantoor omgeving als bijv zit sta bureau of vergadertafel waar het nieuwe werken wordt gerealiseerd. De Freestand is ook te gebruiken als eenvoudige elektrisch in hoogte verstelbare tafel voor iedere ander toepassing.

 

Het elektrisch in hoogte verstelbaar bureau FreeStand is uitgerust met hefmotoren van Bosch. Deze motoren hebben een gecombineerd dynamisch hefvermogen van 1000N (statische belastbaarheid is 125kG). Voor de lineaire lift motoren van het in hoogte verstelbaar bureau biedt Bosch diverse bedieningspanelen van een simpele hoog/laag knop, panelen met geheugens en display tot intelligente bedieningspanelen met werkhouding coaching/advies en bediening, voor een dynamische zit sta werkomgeving met zit sta bureau, middels verbinding met PC-omgeving of Tablet en de intelligente Live.stand App. Daarmee is het Freestand in hoogte verstelbaar bureau tevens ook zeer geschikt om als zit sta bureau of elektrisch verstelbaar bureau te fungeren en/of als flexwerkbureau op de flexwerkplek.

 

Kortom het in hoogte verstelbaar bureau / zit sta bureau FreeStand biedt vele toepassings mogelijkheden; van een flexwerkplek cq zit sta werkplek (in hoogte verstelbare tafel of elektrisch verstelbaar zit sta bureau) waarbij de werkhoogte snel aangepast kan worden aan de persoonlijke behoefte tot het realiseren van een moderne ergonomische dynamische werkomgeving passend bij het “nieuwe” werken. FreeStand in hoogte verstelbare tafels / zit sta bureau's zijn uitgerust met T-poten voor optimale ergonomie qua beenruimte en minimale hinder van de tafelpoten.

 

(De Freestand in hoogte verstelbare bureaus of zit sta bureaus van elQuip kunnen ook in een ESD-veilige uitvoering geleverd worden)

Klik op FreeStand elektrisch in hoogte verstelbaar bureau voor meer informatie of neem contact op met elQuipTM en bezoek ook onze showroom.

 

Home

 

Freestand in hoogte verstelbaar bureau - elektrisch verstelbaar bureau - zit sta bureau

Voorbeeld van een in hoogte verstelbaar bureau of zit-sta bureau

 

 

***** Freestand in hoogte verstelbaar bureau - in hoogte verstelbare tafel - zit sta bureau - elektrisch verstelbaar bureau *****

 

 

 

Algemeen over het in hoogte verstelbaar bureau / zit sta bureau van elQuip: Freestand;

 

Het in hoogte verstelbaar bureau / zit sta bureau wint in menig kantoor snel aan populariteit. Door afwisslend staand en zittend te werken worden lichaamklachten voorkomen omdat de medewerker voldoende in beweging blijft hetgeen een vehoging van het werkplezier geeft.

 

De Freestand is een standaard in hoogte verstelbaar bureau of zit sta bureau voor alle frame breedtes van 140cm tot 200cm breed, onafhankelijk van de werkbladdiepte. De standaard werkbladdiepte is 80cm maar is vrij kiesbaar vanaf ca. 70cm diepte. Het hoogte instelbereik van dit hoogte verstelbaar bureau / zit sta bureau is 60cm van 65cm tot 125cm werkblad hoogte.

 

Ergonomie: Voor veel mensen geldt dat ze langdurig in dezelfde houding werken, waardoor ze een verhoogde kans hebben op allerlei gezondheids klachten en het leidt ook tot vermindering van het werkplezier, concentratieverlies en daarmee productiviteit verlies. Een bewezen optimale aanpak van deze problematiek is het dynamisch afwisselen van de werkhouding oa dmv een in hoogte verstelbaar bureau of zit sta bureau. Het elektrisch in hoogte verstelbaar bureau / zit sta bureau Freestand kan snel worden afgestemd op de dynamische werkpositie behoeftes van de individuele werknemer. Met de traploze elektrische hoogteverstelling kan het in hoogte verstelbaar bureau /  zit sta bureau Freestand variërend gebruikt worden tussen zittend en staand werk. Ook standaard is de T-frame constructie met de tafelpoten aan de buitenrand van de tafel zodat de beschikbare vrije beenruimte in de dwars richting en de voorwaartse richting maximaal is (geen tafelpoten aan de voorkant). In de basis is daarmee de Freestand in hoogte verstelbaar bureau / zit sta bureau optimaal ergonomisch uitgevoerd.

 

Een Freestand elektrisch in hoogte verstelbaar bureau / zit sta bureau is uitgerust met twee hefmotoren van het merk Bosch. Deze motoren hebben een gecombineerd hefvermogen van 1000N (ca 100 kGf), een hefsnelheid van ca 38mm/sec en zijn voorzien van anti-bots en overbelastings beveiliging. De power consumptie tijdens bedrijf is ca 118W en in stand-by 0,3W. Bosch biedt diverse bedieningspanelen van een simpele hoog/laag knop, een paneel met geheugens en display tot intelligente bedieningspanelen met werkhouding coaching/advies voor een dynamische zit sta bureau werkomgeving. Voorts zijn er opties voor verbinding met PC-omgeving of via Blue-Tooth met Tablets of Telefoon. Vervolgens kan achter het zit sta bureau gebruik gemaakt worden van intelligente Apps voor bediening maar ook voor lichaams houding/conditie coaching.

 

Voordelen van een zit sta bureau: Door het werken aan een hoogte verstelbaar bureau / zit sta bureau wordt dynamisch werken bevorderd. Door zittend te werken af te wisselen met staand werken blijft iemand in beweging wat de gezondheid ten goede doet. Volwassenen tussen de 18 en 65 jaar zitten gemiddeld 9.6 uur per dag tijdens werk en buiten werk. Door op kantoor meer te bewegen kunnen gezondheidsklachten worden voorkomen en wordt de arbeidsproductiviteit verbeterd. Een hoogte verstelbaar bureau / zit sta bureau zorgt ervoor dat minimaal 80 minuten tot 120 minuten minder wordt gezeten tijdens een werkdag. De basis van een goede werkplek is een goed instelbare bureaustoel en een in hoogte verstelbaar bureau / zit sta bureau. Indien deze gedurende de dag op de juiste manier worden gebruikt draagt dit bij aan de gezondheid, arbeidsproductiviteit en werkplezier van degene die achter het bureau werkt.

 

Een Freestand zit sta bureau is een ARBO goedgekeurd Bureau: Werk volgens de ARBO normen door de hoogte van het bureau aan te passen aan de lichaamslengte. Belangrijk voor een ARBO goedgekeurd bureau is dat deze qua hoogte kan worden ingesteld aan degene die achter het bureau werkt. Een bureau dient daarnaast een minimale afmeting te hebben van 120x80cm zodat voldoende werkruimte aanwezig is. Bij de voeten dient een minimale ruimte van 80cm vrij te zien. Het bureaublad mag niet reflecteren en moet krasvast zijn.

 

Showroom: Ook een hoogte verstelbaar bureau / zit sta bureau uitproberen? Bekijk de modellen zit sta bureaus en hoogte verstelbare bureaus en werktafels in onze showroom in Maarheeze. We laten u graag een demonstratie zien van de mogelijkheden van een zit sta bureau en overtuigen u graag om ook zittend en staand werken af te wisselen.

 

Kortom een Freestand in hoogte verstelbaar bureau / zit sta bureau biedt vele mogelijkheden; van een werkplek waarbij de werkhoogte snel aanpast kan worden aan de persoonlijke behoefte tot het realiseren van een moderne ergonomische dynamische werkomgeving passend bij het “nieuwe” werken.

 

 

Home     *****     Freestand in hoogte verstelbaar bureau / zit sta bureau

 

 

 

Handelsmerken van elQuip
 elQuip leverancier van in hoogte verstelbare werktafels Flexiline in hoogte verstelbaar bureau / zit sta bureau Bimos zit sta sta-hulpen erfi in hoogte verstelbaar bureau / zit sta bureau
bkprecisionlogo Logo Desco 345x60 Logo Ersa 221x62  Freestand in hoogte verstelbaar bureau / zit sta bureau 

 

 

***** Freestand in hoogte verstelbaar bureau - in hoogte verstelbare tafel - zit sta bureau - elektrisch verstelbaar bureau *****