In hoogte verstelbaar bureau

 

elQuipTM levert het in hoogte verstelbaar bureau of zit sta bureau Freestand van het Duitse merk OMT

 

 Dynamisch 3D voorbeeld van een in hoogte verstelbaar bureau

 

 

In hoogte verstelbaar bureau

 Een ergonomisch verantwoorde werkplek helpt werknemers hun werk te doen met de juiste lichaamshouding. Erg belangrijk, want de juiste werkhouding voorkomt klachten als rug- en nekpijn. Het is dus niet onverstandig om de werkplek goed in te richten en te voorzien van de juiste hulpmiddelen. Waarbij het meubilair en de hulpmiddelen zijn aan te passen aan de individuele behoeften van elke werknemer. Een in hoogte verstelbaar bureau is zo’n item en vergemakkelijkt de afwisseling tussen zittend en staand werken. Een ander woord voor in hoogte verstelbaar bureau is dan ook het zit sta bureau.

 

In hoogte verstelbaar bureau elQuip

Evolutie in het werk tot in gebruik name van in hoogte verstelbare bureaus

 

In hoogte verstelbaar bureau Freestand

elQuip biedt verstelbare bureaus van Freestand aan. Het bureaublad is standaard elektrisch in hoogte verstelbaar, zonder meerkosten. Dat geldt voor alle modellen van 140 cm tot 200 cm breed en voor elke werkbladdiepte (standaard 80 cm). Het werkblad heeft een verstelbereik van 65 tot 125 cm in de hoogte en is voorzien van een zogenaamde upside-down dubbel telescopische kolommen. Dit voorkomt slijtage en krassen op de kolommen, doordat er geen stof en vuil in het mechanisme kan komen. Het in hoogte verstelbaar bureau heeft een elegant design, waardoor dit bureau goed tot zijn recht komt in een moderne kantooromgeving. Het bureau is ook te gebruiken als zit sta bureau of vergadertafel.

Het in hoogte verstelbaar bureau van FreeStand is uitgerust met hefmotoren van Bosch. Deze motoren hebben een gecombineerd dynamisch hefvermogen van 1000N (de statische belastbaarheid is 125 kg). Voor de lineaire lift motoren biedt Bosch diverse bedieningspanelen. Een simpele hoog/laag knop, geheugenfunctie paneel en display tot intelligente bedieningspanelen met advies voor de beste werkhouding. Daarnaast zijn er opties om via Bluetooth een verbinding te maken met een PC of Tablet. Met deze functie kan de werktafel gekoppeld worden aan intelligente Apps voor bediening en Apps voor coaching over de juiste werkhouding.

Het Freestand in hoogte verstelbaar is heel geschikt als verstelbaar bureau op de flexwerkplek. Het sluit perfect aan bij het “nieuwe werken”, waarbij de hoogte snel kan worden aangepast een de persoonlijke behoeften. Van zit naar sta werkplek en weer terug. Elk Freestand bureau is ook in ESD-veilige uitvoering verkrijgbaar.

Bekijk het aanbod Freestand in hoogte verstelbaar bureaus of neem contact op met elQuip. Wij geven u graag in onze showroom in Maarheze een demonstratie van onze verstelbare bureaus.

 

 

in hoogte verstelbaar bureau Freestand

Voorbeeld van een in hoogte verstelbaar bureau of zit-sta bureau

 

Eigenschappen Freestand in hoogte verstelbaar bureau

Verstelbare bureaus winnen in menig kantoor snel aan populariteit. Door afwisselend staand en zittend te werken worden lichaamsklachten voorkomen omdat de medewerker voldoende in beweging blijft hetgeen een verhoging van het werkplezier geeft.

De Freestand is een standaard in hoogte verstelbaar bureau of zit sta bureau voor alle frame breedtes van 140 cm tot 200 cm breed, onafhankelijk van de werkbladdiepte. De standaard werkbladdiepte is 80 cm maar is vrij kiesbaar vanaf ca. 70 cm diepte. Het instelbereik van de hoogte is 60 cm van 65 cm tot 125 cm werkbladhoogte.

Met de traploze elektrische hoogteverstelling kan het bureau van Freestand variërend gebruikt worden tussen zittend en staand werk.

Ook standaard is de T-frameconstructie met de tafelpoten aan de buitenrand van de tafel. Door deze constructie is de beschikbare vrije beenruimte maximaal.

 

Voordelen van een in hoogte verstelbaar bureau

Met een in hoogte verstelbaar bureau wordt dynamisch werken bevorderd. Zittend werken is gemakkelijk met staand werken af te wisselen. Door op kantoor meer te bewegen kunnen gezondheidsklachten worden voorkomen en verbetert de arbeidsproductiviteit. Volwassenen tussen de 18 en 65 jaar zitten gemiddeld 9,5 uur per dag, met een verstelbaar bureau wordt dit met minimaal 1,5 uur verminderd.

Het Freestand bureau is een ARBO goedgekeurd Bureau. Belangrijk voor een ARBO goedgekeurd bureau is dat deze qua hoogte kan worden aangepast aan degene die achter het bureau werkt. Een bureau dient daarnaast een minimale afmeting te hebben van 120 x 80 cm zodat er voldoende werkruimte is. Bij de voeten dient een minimale ruimte van 80 cm vrij te zijn. Het bureaublad mag niet reflecteren en moet krasvast zijn. Aan al deze eigenschappen voldoet het bureau van Freestand.

 

Verstelbaar bureau van elQuip voor een gezonde werkomgeving

Een in hoogte verstelbaar bureau mag niet ontbreken in een ergonomisch verantwoorde werkomgeving. U wilt toch ook een gezonde en productieve werkplek voor u of uw werknemers? Wij van elQuip helpen u graag! Neem gerust contact met ons op of breng een bezoek aan de showroom voor een demonstratie van onze producten.

 

 

Home     *****     Freestand in hoogte verstelbaar bureau / zit sta bureau

 

 

 

Handelsmerken van elQuip
 elQuip leverancier van in hoogte verstelbare werktafels Flexiline in hoogte verstelbaar bureau / zit sta bureau Bimos zit sta sta-hulpen erfi in hoogte verstelbaar bureau / zit sta bureau
bkprecisionlogo Logo Desco 345x60 Logo Ersa 221x62  Freestand in hoogte verstelbaar bureau / zit sta bureau