Elektronica werktafels en elektronica tafels

 

elQuipTM levert ESD-veilige elektronica werktafels van de merken Flexiline en erfi (made in Germany)

 

Flexiline elektronica werktafels en elektronica tafels

 

Elektronica werktafels en elektronica tafels

elQuipTM levert een breed assortiment elektronica werktafels van de merken Flexiline en erfi voor uiteenlopende toepassingen. Onze werktafels zijn standaard in hoogte instelbaar (bereik 20 to 40 cm), standaard voorzien van integrale elektrificatie mogelijkheden en kunnen worden uitgerust met allerlei accessoires zoals ladekasten, leg en gereedschap borden, kabelgoten, elektrische hoogte verstelling, meetconsole, etc. Zo kan de specifieke uitvoering van elke elektronica werktafel precies worden afgestemd op de wensen en eisen van de individuele gebruiker.

 

Wij leveren elektronica werktafels die zijn uitgerust met z.g. C-poten. Dit garandeert de gebruiker optimale beenvrijheid en ergonomisch comfort. Ook wanneer belastbaarheid en stabiliteit doorslaggevend zijn, biedt onze elektronica werktafel de perfecte oplossing dankzij het gelaste stalen frame. Flexiline tafels kunnen ook eenvoudig als elektrisch hoogte verstelbare werktafels worden uitgevoerd en erfi tafels als elektrisch-hydraulisch hoogte verstelbare werktafels.

 

Onze ESD-veilige elektronica werktafels zijn uiteraard conform de IEC 61340-5-1 en als extra voorzien van volume geleidende werkbladen. De volume geleidende bladen zijn aan de onderzijde geaard op meer dan 10 plaatsen zodat een elektrostatische ontlading op het oppervlak effectief en lokaal wordt afgevoerd naar de onderzijde van het blad. Bij een oppervlakte geleidend blad zal de elektrostatische lading zich over het oppervlak naar een aardpunt verplaatsen waarbij elektronica borden die zich op het tafelblad bevinden alsnog in aanraking kunnen komen met potentiaal verschillen veroorzaakt door de passerende elektrostatiche lading. Hoewel een ESD werktafel met oppervlakte geleidend blad kan voldoen aan de IEC-norm betekent dit nog niet dat uw elektronica optimaal beschermd is. De IEC-norm mbt een ESD werktafel spreekt alleen over eenvoudige te bepalen oppervlakte en aardings weerstanden ofwel indirect over het tijdsbestek nodig voor de afvoer van een bepaalde hoeveelheid elektrostatische lading maar niet over hoe dit optimaal gerealiseerd kan worden ter bescherming van uw elektronische schakelingen die op het blad van een ESD elektronica werktafel kunnen liggen. Door een goede dissipatieve waarde gekoppeld aan een zeer homogene afleidweerstand zijn onze volume geleidende werkbladen superieur voor ESD elektronica werktafels.

Het is echter ook mogelijk deze tafels in een niet ESD werktafel uitvoering te leveren indien het beschikbare budget beperkt is.

 

Bij het werken met elektronica is een goede verlichting essentieel. elQuipTM levert voor elke elektronica werktafel specifiek ontwikkelde LED verlichting voor de onderbouw en optioneel portaal verlichting waarmee tot ruim 3000 Lux op de werkplek verkregen kan worden. Daarnaast levert elQuipTM losse schaararm lampen, met of zonder vergrotingsloep.

 

Op basis van onze brede ervaring in werkplaatsinrichting kunnen wij u voorzien van deskundig advies om de meest geschikte en economische oplossing te vinden.

 

Wij nodigen u uit om u zelf te informeren over onze werktafel oplossingen via deze website of om onze showroom te bezichtigen. Neem contact op met elQuipTM.

 

Home                    Flexiline elektronica werktafels                    erfi elektronica werktafels

 

***** Elektronica werktafels en elektronica tafels *****