Bimos cleanroom werkstoelen; met 10 jaar garantie op iedere cleanroom werkstoel

 

elQuipTM levert het complete programma cleanroom werkstoelen van het merk Bimos

 

Cleanroom werkstoel, laboratorium werkstoel, esd werkstoel, productie werkstoel

Cleanroom werkstoel ------ Cleanroom stoel

elQuipTM levert het complete programma cleanroom werkstoelen van Bimos. elQuipTM heeft een ergonomisch cleanroom werkstoel voor Iedere gebruikers toepassing in de cleanroom omgeving en voor ieder budget. Aan een cleanroom werkstoel voor cleanrooms worden speciale eisen gesteld. In steriele ruimtes is hygiëne een absolute voorwaarde voor optimale resultaten van uw werkzaamheden. Cleanroommeubilair moet daarom voldoen aan zeer specifieke criteria. De cleanroom stoelen van Bimos worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met de industrie en onderzoeksinstellingen. Iedere cleanroom werkstoel heeft verzegelde bekleding die aan de achterzijde van een schuimlaag is voorzien, ingekapselde mechanismen en gladde, gesloten oppervlakken. Alle materialen waarvan een cleanroom werkstoel is gemaakt leiden statische elektriciteit af, dit wil echter nog niet zeggen dat elke cleanroom werkstoel een ESD stoel is.

Bij de ontwikkeling van Bimos cleanroom werkstoelen wordt nauw samen gewerkt met mensen uit de praktijk en experts, zoals het Duitse Fraunhoferinstituut en worden de werkstoelen in het laboratorium van Bimos langdurig getest, totdat zowel veiligheid als kwaliteit zijn gewaarborgd. De cleanroom werkstoelen van Bimos zijn goedgekeurd volgens de algemene norm voor werkstoelen DIN68877, dragen het GS keurmerk en voldoen aan DIN 14644-1 en ISO9001. De ESD veilige uitvoeringen van de Bimos cleanroom werkstoelen voldoen tevens aan de IEC61340-5-1 norm.

Wij nodigen u uit om u zelf te informeren via deze website of om onze showroom te bezichtigen. Wilt u meer weten over een cleanroom werkstoel of cleanroom stoelen neem dan contact op met elQuipTM.

 

Ga naar het Bimos werkstoelen overzicht: Werkstoelen overzicht

 

Ga naar het Bimos Cleanroom werkstoel overzicht: Cleanroom werkstoel overzicht

 

Home

 

Cleanroom werkstoel ------ Cleanroom stoel