Aluminium werktafels

 

elQuipTM levert Aluminium werktafels van het merk "erfi" (made in Germany)

 

aluminium werktafel, aluminium tafel

 

Aluminium werktafels

elQuipTM biedt het complete programma aluminium werktafels van het systeem “elneos connect” van het Duitse top merk erfi. De aluminium werktafels van erfi kenmerken zich door een professionele hoogwaardige uitstraling met design elementen. De aluminium werktafels zijn robust, duurzaam en ergonomisch en worden geheel geproduceerd in Duitsland door erfi zelf. Het “elneos connect” aluminium werktafel systeem kan in elke gewenste afmeting en in iedere uitvoering worden geleverd dankzij het modulaire concept en de vele accessoires. Optioneel kunnen de aluminium werktafels van erfi ook als in hoogte verstelbare werktafels uitgevoerd worden. 

 

Erfi maakt gebruik van speciaal ontworpen extrusie profielen voor werktafel toepassingen die zowel mechanisch optimaal zijn als ook voorzieningen bevatten voor elektrische infrastructuur (bekabeling). Standaard industriële extrusie profielen, in tegenstelling tot de profielen van erfi, zijn niet optimaal voor toepassing in aluminium werktafels. Daarnaast maakt erfi daar waar nodig gebruik van aluminium spuitgiet componenten om de extrusieprofielen met elkaar te verbinden, zoals de "elneos connector". Daarmee heeft de "elneos connect" aluminium werktafel een frame wat geheel uit aluminium bestaat. Dit geldt ook voor de in hoogte verstelbare werktafels van erfi.

 

Voor een meer uitgebreide uitleg van het “elneos connect” aluminium werktafel systeem en het downloaden van documentatie kunt u HIER klikken om op de erfi sectie van onze web-site te komen. Uiteraard kunnen alle aluminium werktafels van het “elneos connect” systeem geheel aangepast worden aan uw wensen en eisen, zoals u al meer dan 25 jaar van elQuip gewend bent. Heeft u vragen over aluminium werktafels, neem contact op met onze verkoop afdeling of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Home             erfi aluminium werktafels

 

***** Aluminium werktafels *****