ESD Veilige werktafels

 

elQuipTM levert ESD veilige werktafels van de merken Flexiline en erfi (made in Germany)

 

Flexilne ESD veilige werktafels, ESD werktafels, ESD tafels

 

ESD veilige werktafels

ESD veilig werken begint met een ESD veilige werktafel. Zodra u werkt met "open" elektronica zijn een ESD werktafels noodzakelijk. Onze ESD veilige werktafels zijn uiteraard conform de IEC 61340-5-1 en als extra voorzien van "volume geleidende" werkbladen. De volume geleidende bladen zijn aan de onderzijde van een Flexiline ESD werktafels op meer dan 10 plaatsen geaard zodat een elektrostatische ontlading op het oppervlak effectief en lokaal wordt afgevoerd naar de onderzijde van het blad. Bij een oppervlakte geleidend blad zal de elektrostatische lading zich over het oppervlak naar één aardpunt verplaatsen waarbij elektronica, welke zich op het tafelblad bevindt, alsnog in aanraking kan komen met potentiaal verschillen veroorzaakt door de passerende elektrostatische lading. Door een goede dissipatieve waarde gekoppeld aan een zeer homogene afleidweerstand zijn onze volume geleidende werkbladen superieur voor ESD veilige werktafels.

 

Ons programma ESD veilige werktafels bevat verschillende modellen, met name C-poot modellen standaard hoogte verstelbaar (Flexiline) maar ook 4-poot tafels met vaste werkhoogte (erfi). Een grote verscheidenheid aan ESD accessoires geeft u de gelegenheid om de aankleding van uw ESD veilige werktafel perfect af te stemmen op de te verrichten werkzaamheden. Flexiline ESD werktafels kunnen ook eenvoudig als elektrisch in hoogte verstelbare werktafels worden uitgevoerd en erfi ESD werktafels als elektrisch-hydraulisch in hoogte verstelbare werktafels.

 

Bij de keuze voor een ESD veilige werktafel is het belangrijk om ook rekening te houden met de omgevingsfactoren op de ESD veilige werkplek. Hieronder verstaan we oa het toepassen van ESD veilige werkstoelen, van een ESD veilige vloer of ESD vloermat, en het gebruik van esd veilige werkkleding en esd-werkschoenen. Daarnaast dient ook de verwerking van de elektronische componenten en printplaten ESD veilig te gebeuren zoals bijv ESD veilige opslag & transport en verpakking. Zonder aandacht voor deze zaken verliest een ESD werktafel zijn effectiviteit.

 

Wij nodigen u uit om u zelf te informeren via deze website of om onze showroom te bezichtigen. Wilt u meer weten over hoe u een correcte ESD veilige werkplek creëert? Neem dan contact op met elQuipTM.

 

Home                    Flexiline ESD veilige werktafels                    erfi ESD veilige werktafels

 

***** ESD veilige werktafels - ESD werktafels - ESD veilige tafels - ESD tafels *****