Flexiline Elektramodules

 

Flexiline stopcontacten          Flexiline elektrazuilen

Flexiline Elektramodules:

 

Voor de Flexiline tafels zijn als optie vele typen elektrablokken verkrijgbaar (afbeelding links). Deze kunnen worden ingebouwd in de kabelgoot van het frame van de meetopstand (2x aan de voorzijde en 2x aan de achterzijde) en eventueel 2x in de kabelgoot van het tafelframe aan de achterzijde onder het werkblad.

 

Een veelgebruikte combinatie is een blok met aan-uit schakelaar, een dubbele thermische zekering 10A plus twee stopcontacten en in serie een tweede blok met vier stopcontacten. Een elektrische installatie voor Flexiline werktafels wordt standaard geleverd met een netsnoer (4meter) en de nodige verbindingssnoeren tussen de elektrablokken. De gebruikte GST18 stekkerverbindingen van de blokken maken het aansluiten eenvoudig en garanderen een betrouwbare verbinding. Een installatie bevoegdheid is niet nodig.

 

Extra stopcontactblokken, stopcontacten in andere internationale standaarden en uitvoeringen met bv data en/of USB connectoren, etc. zijn allemaal mogelijk. Het is zelfs mogelijk zelf een elektrablok uniek in te richten.

 

Nieuw is een volledige integreerbare zekeringautomaat/aarlekschakelaar combinatie die ook ingebouwd wordt in de kabelgoot van het frame (tafel of meetopstand) en vrijwel onzichtbaar is maar wel goed bereikbaar (niet afgebeeld hier). Nieuw zijn ook diverse noodstop oplossingen ingebouwd in de kabelgoot of gemonteerd op het tafelblad.

 

Er zijn ook diverse types vertikale zuilen leverbaar die voorzien kunnen worden van bijv noodstop, aardlekschakelaars, zekering automaten, schakel-relais, in 1 of 3 fasen uitvoering met gelijke opties (afbeelding rechts). De vertikale zuilen worden tegen de zijkanten van de meetopstand gemonteerd en zijn volledig integreerbaar met de overige elektrische installatie van de tafel.

 

In onze Flexiline brochure ziet u een overzicht van de mogelijkheden. U kunt de brochure downloaden via onderstaande link:

 

Files:
pdf.png

Flexiline_overzichtbrochure_NL HOT

  • Created: 2015-02-06
  • Version: 2017_V0a
  • License:
  • Size: 4.04 MB
  • Download

pdf.png

Flexiline leverprogramma HOT

  • Created: 2015-07-15
  • Version: V-080119
  • License:
  • Size: 3.05 MB
  • Download

Log hieronder in voor de prijs / bestelcatalogus

LOGIN
Sign In or Register
Avatar
Not Registered Yet?

Join Now! It's FREE. Get full access and benefit from this site

Reset My password - Remind Me My username

Username
Password
Remember me