Spectrum analyzer

Een spectrum analyzer voor het nauwkeurig meten van het frequentiespectrum van een signaal (RF). elQuip biedt, naast diverse meetinstrumenten, deskundig advies over het meetinstrument dat past bij uw situatie. Als specialist in de inrichting van een elektrotechnische werkplek met vakmeubilair en meetinstrumenten, kunt u bij ons terecht voor kwaliteitsvolle producten.

Spectrum analyzer kopen bij de specialist: nauwkeurig, tegen een scherpe prijs

Voor een draagbare BK265X spectrum analyzers van een hoge kwaliteit, tegen een zeer scherpe prijs, kunt u bij elQuip terecht. Met een spectrum analyzer meet u het frequentiespectrum van een signaal. Denk hierbij aan het kanaal/nabuur vermogen, de gebruikte bandbreedte en elektrische en magnetische veldsterkte. Een spectrum analyzer is daarom onmisbaar voor de gespecialiseerde elektrotechnische werkplek. Zo bieden wij de draagbare spectrum analyzer in diverse modellen aan, met een frequentiebereik van 50 kHz tot 3.3 of 8.5 GHz. Met een gewicht van slechts 1,8 kilogram, inclusief batterij, zorgt dit voor een uitstekend gebruiksgemak.

Interesse? Bel of kom langs

Zoekt u een spectrum analyzer als aanvulling op uw elektrotechnische werkplek? Of bent u geïnteresseerd in een van onze andere meetinstrumenten? Bel naar 040 2645 345 voor meer informatie over ons assortiment of kom langs en krijg een geheel vrijblijvende offerte.

Relevante pagina's:

Stroomtang | Laboratoriumstoel | Oscilloscoop kopen | ESD tafelmat

Neem contact met ons op

Velden met * zijn verplicht