Oscilloscoop kopen

Oscilloscoop kopen van hoge kwaliteit

Bij elQuip kunt u een oscilloscoop kopen van de beste kwaliteit. Hierbij staat persoonlijke aandacht en een focus op goede service centraal. Dankzij meer dan 30 jaar ervaring weten wij als geen ander wat uw behoeften zijn op het gebied van meetinstrumenten voor verschillende sectoren.

Een BK-Precision 2540 of 2560 serie (MSO) oscilloscoop kopen bij de specialist

De 2540 of 2560 oscilloscoop van BK Precision is een compacte, lichtgewicht en betaalbare Digitale Storage Oscilloscoop en/of MSO voor vele toepassingen. De oscilloscoop heeft diverse specificaties:

  • De flexibele MSO kan worden omgeschakeld van analoog naar digitaal. Zo beschikt u over 2 of 4 digitale of analoge kanalen, en met MSO (upgrade) 16 extra digitale kanalen.
  • De 2560 serie heeft het diepste geheugen in zijn klasse (tot 140Mpts) en sampled met 2,0Gs/s.
  • Gemakkelijke intuïtieve bediening wordt gecombineerd met een zeer groot HiRes LCD beeldscherm. Ook zijn er speciale toetsen voor veel gebruikte functies en beschikt de 2540 en 2560 serie over een “On Screen” help functie.

Toepassingsgebieden

Een oscilloscoop van BK-Precision wordt in diverse sectoren gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan mechatronica gerelateerde bedrijven zoals automotive bedrijven en machinebouwers van IT-toepassingen, AV-apparatuur, communicatieapparatuur en kantoormachines. Wilt u de BK-Precision oscilloscoop kopen bij elQuip? Dat kan gemakkelijk door contact met ons op te nemen. Wilt u een vrijblijvende offerte voor de oscilloscoop of meer informatie over onze andere meetinstrumenten. Neem dan contact met ons op via 040 2645 345.

Relevante pagina's:

ESD tester | ESD polsband | Functiegenerator | BIMOS werkstoelen

Neem contact met ons op

Velden met * zijn verplicht