BIMOS werkstoelen

Hoogwaardige BIMOS werkstoelen vindt u bij elQuip. Al meer dan 30 jaar zijn wij gespecialiseerd in het inrichten van de elektrotechnische werkplek. Denk bijvoorbeeld aan een BIMOS ESD stoel, een Laboratorium stoel of een Cleanroom stoelen.

BIMOS werkstoelen bij elQuip: de BIMOS Neon stoel

Bij een goede werkplekinrichting horen de beste werkstoelen. elQuip biedt een groot aantal werkstoelen van het merk BIMOS aan. Zo is er de BIMOS Neon werkstoel in diverse uitvoeringen. Al onze BIMOS Neon werkstoelen staan garant voor hoge kwaliteit. Ze zijn slijtvast, zitten comfortabel voor een goede werkhouding en zijn eenvoudig te reinigen door de afneembare bekleding. De kussens zijn eenvoudig los te maken van de stoel zelf, waardoor diverse onderdelen van de stoel gemakkelijk kunnen worden vervangen. Naast de BIMOS Neon stoel, vindt u in ons ESD assortiment de BIMOS Sintec, BIMOS Nexxit, BIMOS Basic, BIMOS Unitec en BIMOS Labsit.

Diverse werkstoelen: Cleanroom stoelen en de ESD stoel

Bij elQuip zijn werkstoelen voor verschillende sectoren beschikbaar. Zo vindt u onder andere Cleanroom of ESD stoelen in ons ruime assortiment. Deze stoelen garanderen een hoge kwaliteit, zijn stabiel, stevig, in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en voldoen aan de relevante normen. Zoekt u werktafels die bij de stoelen passen? Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over het inrichten van uw gehele (elektrotechnische) werkplek.

Levering aan diverse sectoren

Bent u werkzaam in een sector waar regelmatig gebruik wordt gemaakt van geavanceerde elektronica? Dan is het prettig om te weten dat de producten van elQuip aan diverse sectoren worden geleverd met een uitstekende service. Wij leveren onder andere aan defensie, industriële organisaties, laboratoria, onderwijs, overheid, productiebedrijven, servicebedrijven en ziekenhuizen. Geïnteresseerd in een van onze producten, zoals de BIMOS Neon werkstoel, de ESD stoel of een van de Cleanroom stoelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs. Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 040 2645 345.

Relevante pagina's:

ESD werkplek | ESD bescherming | Professionele multimeter | Labvoeding

Neem contact met ons op

Velden met * zijn verplicht