Labvoeding

Zoekt u een labvoeding, profiteer dan van de beste service van elQuip. Wij zijn leverancier van producten van toonaangevende merken voor de inrichting van uw elektrotechnische werkplek. Denk hierbij aan vakmeubilair en meetinstrumenten van de beste kwaliteit.

Labvoeding voor geavanceerde elektronica

Met een labvoeding levert u specifieke spanning of stroom aan een ohmse-belasting of een ander apparaat. De voeding zorgt ervoor dat een aangesloten belasting van een gestabiliseerde spanning en stroom wordt voorzien. Vaak is dat regelbaar: u kunt zelf bepalen hoeveel stroom er wordt geleverd. Werkt u met geavanceerde elektronica, dan is labvoeding onmisbaar. Bij elQuip kunt u laboratorium voedingen kopen, bijvoorbeeld van het merk BK Precision. Zo bieden wij het type BK Precision 1550 gestabiliseerde voeding aan. Deze heeft een groot en helder display en een usb-poort voor het tegelijkertijd opladen van andere apparaten. Deze voeding is bijvoorbeeld geschikt voor in het onderwijs.

Gemakkelijk bestellen

Wilt u een labvoeding bestellen bij elQuip? Of een van onze andere meetinstrumenten? Dat kan gemakkelijk door contact met ons op te nemen. Bel ons op 040 2645 345 en onze medewerkers staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden en stellen geheel vrijblijvend een offerte voor u op.

Relevante pagina's:

DC electronic load | ESD vloer | Spectrum analyzer

Neem contact met ons op

Velden met * zijn verplicht