ESD vloer

Een ESD vloer of vloermat van hoge kwaliteit wordt door elQuip snel en deskundig geleverd. In ons assortiment vindt u alles wat u nodig heeft voor het inrichten van de elektrotechnische werkplek. Dat betekent dat u voor vakmeubilair en voor meetinstrumenten bij ons aan het juiste adres bent.

ESD vloer en andere ESD accessoires

Alle ESD producten van elQuip zijn gemakkelijk te integreren in een volledig ESD-veilige werkomgeving. Werken met kostbare elektronica vraagt namelijk om optimale bescherming tegen statische elektriciteit. elQuip biedt een uitgebreid assortiment aan ESD-veilige producten aan die uw apparatuur en uzelf beschermen tegen elektrostatische ontladingen. Zo vindt u bij ons diverse producten voor uw ESD vloer. Denk bijvoorbeeld aan een goede vloerbescherming in de vorm van een ESD-tegel-systeem, ESD-vloerverf of een ESD mat. Graag vertellen wij u meer over de verschillende mogelijkheden.

Een ESD vloer die voldoet aan de DIN EN61340 norm

Al onze ESD beschermingsproducten voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften en kwaliteitseisen. Dit wordt gegarandeerd door de DIN EN61340 norm. Gezien elQuip al meer dan dertig jaar ervaring heeft in het vakgebied, geven wij deskundig advies over welke producten u het best kunt gebruiken in uw situatie. Neem contact met ons op voor deskundig advies. Bel naar 040 2645 345 en vakkundige medewerkers beantwoorden graag uw vragen en voorzien u van een vrijblijvende offerte.

Relevante pagina's:

ESD tafelmat | Stroomtang | Laboratoriumstoel | Oscilloscoop kopen

Neem contact met ons op

Velden met * zijn verplicht