ESD tafelmat

In het uitgebreide assortiment van elQuip vindt u ook ESD tafelbescherming, zoals een ESD tafelmat. Wij bieden een divers assortiment aan producten voor de inrichting van de elektrotechnische werkplek. Zo kunt u bij ons terecht voor vakmeubilair, zoals werktafels en werkstoelen, en voor meetinstrumenten, zoals laboratoriumvoedingen en functiegeneratoren met bijbehorende accessoires.

ESD tafelmat en andere ESD beschermingsmiddelen

Werkt u met duurzame en kostbare elektronica, dan heeft u baat bij het goed beschermen hiervan. Daarom moet u uw werkplaats ESD-veilig inrichten om het veroorzaken van storingen te minimaliseren. Bij elQuip bieden wij hiervoor alle benodigde ESD beschermingsmiddelen. Er is de mogelijkheid om uw bestaande werktafels te beschermen met werktafelbescherming, zoals de ESD tafelmat. De ESD tafelmat van elQuip beschikt over Snap contact aansluiting(en), een aarde aansluitstekker en een aardkabel, zodat u de tafelmat veilig kunt aarden, dit zorgt voor de juiste dissipatieve weerstand. Ook kunt u bij elQuip terecht voor persoonlijke beschermingsproducten en diverse andere ESD accessoires. Denk hierbij aan ESD testapparatuur, vloerbescherming en tekens- en markeringstape.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over een ESD tafelmat? Of wilt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Dit doet u door een van onze specialisten te bellen op het nummer 040 2645 345.

Relevante pagina's:

ESD polsband | Functiegenerator | BIMOS werkstoelen | ESD tester

Neem contact met ons op

Velden met * zijn verplicht