ESD bescherming

elQuip beschikt over een ruim assortiment aan ESD bescherming, waaronder verschillende ESD accessoires, meetinstrumenten en vakmeubilair, oftewel alles voor de elektrotechnische werkplek. Met ESD bescherming werkt u op een veilige manier waarbij de risico’s worden verlaagd. De ESD producten zijn gemakkelijk te integreren in elke elektrotechnische werkomgeving. Een van onze deskundige medewerkers vertelt u graag meer over de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek.

ESD bescherming: relevant voor uw sector

elQuip levert producten met betrekking tot de inrichting van de elektrotechnische werkplek aan bijvoorbeeld de overheid, laboratoria, productiebedrijven, ziekenhuizen, onderwijs, servicebedrijven en industriële organisaties. In veel van deze sectoren is het belangrijk dat de werkomgeving ESD veilig is. Met de ESD bescherming van elQuip zorgt u voor een optimale beveiliging van de werkplek. In ons assortiment vindt u onder andere:

Ook voor werktafels en -stoelen van de specialist

Voor de juiste werkplaatsinrichting bent u gebaat bij persoonlijke ESD bescherming, maar ook bij de juiste ESD-werktafels en ESD-werkstoelen. elQuip biedt een ruim assortiment aan vakmeubilair voor uw werkplaatsinrichting inclusief hoogwaardige meetinstrumenten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis offerte en meer informatie door te bellen naar 040 2645 345. Een van onze specialisten staat u graag te woord. 

Relevante pagina's:

ESD vloer | Spectrum analyzer | DC electronic load

Neem contact met ons op

Velden met * zijn verplicht