Back to Top

elektrotechniek en elektronica

Tel: +31 40 2645345


7151 Bureaustoel Eccon

7151 Bureaustoel Eccon

€154,00
€143,22
(Excl. btw)
: 7151
* Eccon-Plus bekleding keuze::

* Eccon-Plus armlegger keuze::

* Eccon-Plus voetkruis keuze::

* Eccon-Plus wielen keuze::

Eccon Plus-3 bureaustoel met wielen en permanent contact rugleuning. Gestoffeerde zitting en hoge rugleuning (H=715), zithoogteverstelling d.m.v. gasveer van 390 - 525 mm. Zitting breedte 490 mm, diepte 460 mm. Standaard wordt deze stoel geleverd zonder armleggers (anders dan de foto).

De Eccon Plus-3 is voorzien van permanentcontact rugleuning, deze volgt de bewegingen van de rug permanent, en garandeert een gelijkblijvende ondersteuningsfunctie, de rugleuning kan traploos in hoogte worden vergrendeld. De zitting en de rug zijn gefabriceerd van vormschuim met vlakke zitkanten (afrondingen). De Eccon Plus-3 bureaustoel heeft een vlak uitlopend stabiel voetkruis naar keuze van kunstof of staal verchroomd. De Eccon Plus is naar keuze uitgerust met harde of zachte dubbele wielen (voor respectievelijk een zachte of harde ondergrond). De Eccon-Plus stoelen zijn bekleed met Lucia stoffen bekleding (slijtvastheid 100.000 Martindale voor ieder gebruik). Alle stalen onderdelen zijn voorzien van een zwarte coating. De kunststof onderdelen zijn eveneens zwart en zeer robuust.

Prosedia is het groene merk van Interstuhl en is leidend in prijs-kwaliteitverhouding. De zit oplossingen van Prosedia zijn overtuigend in ergonomie, materiaalgebruik en verwerking. Made in Germany; deze stoel heeft drie jaar omruil garantie.

Normen: EN 1335 voor bureaudraaistoelen en bureaudraaifauteuils. GS-certificaat voor gecontroleerde veiligheid, getest op schadelijke stoffen.