Back to Top

elektrotechniek en elektronica

Tel: +31 40 2645345


3476 Bureaustoel Younico

3476 Bureaustoel Younico

€408,00
€379,44
(Exclusief 21% BTW)
: 3476
* Younico/Yourope bekleding keuze:

* Younico/Yourope armlegger keuze:

* Younico/Yourope voetkruis keuze:

* Younico/Yourope wielen keuze:

Younico PRO bureaustoel met wielen, rugleuning met netbespanning (zwart) en comfort-kussen. Synchroon-techiek, gewichtsregeling, zitdiepte-verstelling, zitneig-verstelling, verstelbare lendesteun, bekkensteun, zithoogteverstelling d.m.v. gasveer van 420 - 550 mm en hoogte van de rugleuning van 620 mm. Zitting breedte 460 mm, diepte 445 mm. Standaard wordt deze stoel geleverd zonder armleggers. Kleur van het rugleuningnet is zwart.

De Younico PRO is voorzien van synchroon-techniek, comfort-kussens, zitdiepte- en zitneig-verstelling en heeft een vlak uitlopend stabiel voetkruis naar keuze van kunstof, staal verchroomd, zilverkleurig- of gepolijst aluminium. De Younico is naar keuze uitgerust met harde of zachte dubbele wielen (voor respectievelijk een zachte of harde ondergrond). De Younico PRO stoelen kunnen naar keuze worden bekleed met Tec stoffen bekleding (slijtvastheid 30.000 Martindale voor kantoor gebruik) of met Lucia stoffen bekleding (slijtvastheid 100.000 Martindale voor ieder gebruik). Alle stalen onderdelen zijn voorzien van een zwarte coating. De kunststof onderdelen zijn eveneens zwart en zeer robuust. 

Prosedia is het groene merk van Interstuhl en is leidend in prijs-kwaliteitverhouding. De zit oplossingen van Prosedia zijn overtuigend in ergonomie, materiaalgebruik en verwerking. Made in Germany; deze stoel heeft drie jaar omruil garantie.