Back to Top

elektrotechniek en elektronica

Tel: +31 40 2645345

172IV Bureaustoel W8RK

172IV Bureaustoel W8RK

€324,00
€301,32
(Exclusief 21% BTW)
: 172IV
* W8RK bekleding keuze::

* W8RK rugleuningkleur keuze::

W8RK (wordt uitgefaseerd) bureaustoel met wielen en autolift synchroontechniek. Gestoffeerde zitting, hoge rugleuning met netbespanning. Zithoogteverstelling d.m.v. gasveer (H=415 - 570 mm), zitdiepte & zitneigverstelling en verstelbare lendesteunen. Zitting breedte 470 mm, diepte 430 mm. Deze stoel wordt standaard geleverd met 4D-armleggers (H,B,D en rotatie verstelbaar).

De W8RK is voorzien van autolift synchroon-techniek, heeft een vlak uitlopend, stabiel voetkruis van verchroomd staal en is uitgerust met universele dubbele wielen. De W8RK Basic stoelen zijn voorzien van  Manhatten stoffen bekleding met hoge slijtvastheid, uitstekend geschikt voor kantoor gebruik. Alle stalen onderdelen zijn voorzien van een zwarte coating. De kunststof onderdelen zijn eveneens zwart en zeer robuust. 

Prosedia is het groene merk van Interstuhl en is leidend in prijs-kwaliteitverhouding. De zit oplossingen van Prosedia zijn overtuigend in ergonomie, materiaalgebruik en verwerking. Made in Germany; deze stoel heeft vijf jaar omruil garantie.

Normen: EN 1335 voor bureaudraaistoelen en bureaudraaifauteuils. GS-certificaat voor gecontroleerde veiligheid, getest op schadelijke stoffen.