Back to Top

elektrotechniek en elektronica

Tel: +31 40 2645345


139RS Bureaustoel Forty7

139RS Bureaustoel Forty7

€323,00
€299,00
(Excl. btw)
: 139RS

Forty7 bureaustoel met wielen en autolift synchroontechniek. Gestoffeerde zitting en rugleuning, kleur zwart (hoge rugleuning met achterzijde kunstof zwart). Zithoogteverstelling d.m.v. gasveer (H=410 - 520 mm), zitdiepte & zitneigverstelling en verstelbare lendesteun. Zitting breedte 470 mm, diepte 430 mm. Deze stoel wordt standaard geleverd met 4D-armleggers (H,B,D en rotatie verstelbaar).

De Forty7 is voorzien van autolift synchroon-techniek, heeft een vlak uitlopend, stabiel voetkruis van zwart kunststof en is uitgerust met universele dubbele wielen. De Forty7 stoel is voorzien van Lucia stoffen bekleding met hoge slijtvastheid, uitstekend geschikt voor kantoor gebruik. Alle stalen onderdelen zijn voorzien van een zwarte coating. De kunststof onderdelen zijn eveneens zwart en zeer robuust. 

Prosedia is het groene merk van Interstuhl en is leidend in prijs-kwaliteitverhouding. De zit oplossingen van Prosedia zijn overtuigend in ergonomie, materiaalgebruik en verwerking. Made in Germany; deze stoel heeft vijf jaar omruil garantie.

Normen: EN 1335 voor bureaudraaistoelen en bureaudraaifauteuils. GS-certificaat voor gecontroleerde veiligheid, getest op schadelijke stoffen.