Back to Top

elektrotechniek en elektronica

Tel: +31 40 2645345


1152 Bureaustoel Younico

1152 Bureaustoel Younico

€203,00
€188,79
(Excl. btw)
: 1152
* Younico/Yourope bekleding keuze:

* Younico/Yourope armlegger keuze:

* Younico/Yourope voetkruis keuze:

* Younico/Yourope wielen keuze:

Younico Plus-8 bureaustoel met wielen en hoge rugleuning. Synchroon-techiek plus gewichtsregeling, voorgevormde kussens, lendesteun, bekkensteun, zithoogteverstelling d.m.v. gasveer van 420 - 530 mm en hoogte verstelling van de rugleuning van 625 - 705 mm. Zitting breedte 455 mm, diepte 405 mm. Standaard wordt deze stoel geleverd zonder armleggers (anders dan de foto).

De Younico Plus-8 is voorzien van synchroon-techniek, heeft een vlak uitlopend, stabiel voetkruis naar keuze van kunstof, staal verchroomd of gepolijst aluminium en is naar keuze uitgerust met harde of zachte dubbele wielen (voor respectievelijk een zachte of harde ondergrond). De Younico stoelen zijn voorzien van Tec stoffen bekleding met een slijtvastheid van 30.000 Martindale, uitstekend geschikt voor kantoor gebruik. Alle stalen onderdelen zijn voorzien van een zwarte coating. De kunststof onderdelen zijn eveneens zwart en zeer robuust.

Prosedia is het groene merk van Interstuhl en is leidend in prijs-kwaliteitverhouding. De zit oplossingen van Prosedia zijn overtuigend in ergonomie, materiaalgebruik en verwerking. Made in Germany; deze stoel heeft drie jaar omruil garantie.